Pattayan kaupungin pormestari pyrkii sallimaan alkoholin myynnin ravintoloissa ja avaamaan viihdepaikat uudelleen testivyöhykkeeksi Pattayassa ilotulitusfestivaalin jälkeen.

Pattaya -

Pattayan kaupungin pormestari Sontaya Kunplome sanoi, että hän painostaa provinssien ja kansallisten hallitusten virkamiehiä sallimaan alkoholin myynnin ravintoloissa ja viihdepaikkojen avaamisen laillisesti uudelleen testialueena Pattayassa sen jälkeen, kun Pattayan ilotulitusfestivaali on hänen mukaansa onnistunut paljon turisteja ja vähän suuria ongelmia.

Pormestari Sontaya kertoi thaimaalaiselle medialle viikonlopun tapahtumien jälkeen: "Pattayan ilotulitusfestivaali toi Pattayalle paljon thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja Bangkokista ja lähiprovinsseista. Tapahtuma oli erittäin onnistunut, enemmän kuin osasimme odottaa. Vaikka olikin paljon turisteja, keskitymme tiukasti sosiaaliseen etäisyyteen, maskien käyttämiseen, lämpötilan mittauksiin ja muihin Covid-19 -mittauksiin niin paljon kuin pystymme.

”Tämä menestys oli aluksi Pattaya Cityn tavoite. Halusimme näyttää, että kaupunki on fantastinen matkailumalli vankalla Covid-19-turvaprotokollalla. Paikalliset ja turistit olivat rohkeita osallistua festivaaleille. Marraskuun 1 päivästä lähtienst, Pattayan kaupungin talous paranee erityisesti Koh Larnilla ja festivaalien aikana. Olemme kuitenkin kuulleet lähes päivittäin monia vetoomuksia ja vetoomuksia yöelämän, matkailun, baarien ja viihdesektorilta sekä ravintola- ja hotellisektorilta Pattayan epäsuositusta alkoholikiellosta. Ymmärrämme, että he ovat järkyttyneitä, jopa vihaisia. Ymmärrämme, kuinka monet ihmiset ovat riippuvaisia ​​tästä sektorista toimeentulonsa saamiseksi, etenkin Pattayassa." Pormestari selitti.

"Jatkan lisätietojen antamista CCSA:lle, Chonburin kuvernöörille ja asiaankuuluville kansanterveysvirastoille (Covid-19-tilannehallinnon keskus) siinä toivossa, että he sallivat Pattayan alkoholin myynnin ravintoloissa tai avaavat baarit ja viihdepaikat uudelleen heti, kun mahdollista. Olemme osoittaneet, että pystymme järjestämään monia tapahtumia menestyksekkäästi, sillä vain muutama musiikkifestivaalin Covid-19-tapaus tuli turvavyöhykkeiden ulkopuolella olevilta ihmisiltä, ​​jotka eivät noudattaneet asianmukaisia ​​sääntöjä, ja olemme valmiita olemaan testialue yöelämän ja viihteen uudelleen avaamiselle. no jos sallitaan." Pormestari jatkoi.

Pattayan kaupungin pormestari Sontaya Kunplome sanoi viime viikolla, että hän pyrkii sallimaan alkoholin myynnin ravintoloissa sekä baareissa ja viihdepaikoissa, jotta ne avattaisiin laillisesti uudelleen ennen uutta vuotta sen jälkeen, kun monet liike-elämän toimijoiden ryhmät ja yhdistykset monilta aloilta olivat jättäneet kirjeitä, vetoomuksia, ja mielenosoituksia kuluneen viikon aikana.

TPN media toteaa, että muun muassa Bangkokille ja Phuketille on myönnetty CCSA:lta poikkeuksia tai lupa tarjota alkoholia ravintoloissa ja joitain muita toimenpiteitä, mutta Pattaya pysyi kuivana vyöhykkeenä (koko Chonburin ohella) korkeista rokotusmääristä ja matkailujärjestöjen ja yritysten omistajien jatkuvasta vihasta huolimatta. Lehdistöstä lähtien taustakeskustelut olivat kuulemma edelleen käynnissä provinssien ja kaupungin viranomaisten sekä terveysviranomaisten välillä, mutta Pattayan alkoholin myyntikieltoon ei edelleenkään tullut muutosta eikä virallista syytä pitää kielto Pattayassa, mutta ei Bangkokissa. Samui tai Phuket oli annettu.

Virallisesti CCSA on sanonut, että viihde- ja yöelämäsektorin ei anneta avautua ainakaan tammikuun 2022 puolivälissä, mutta se oli jättänyt oven auki mahdolliselle aikaisemmalle avaamiselle riippuen siitä, mitä he kutsuivat valmisteilla oleviksi yrityksiksi, selittämättä tarkemmin mitä jokainen valmisteluvaihe oli.

Pattayan kaupungin pormestari sanoo pyrkivänsä sallimaan alkoholimyynnin ravintoloissa sekä viihdepaikkojen ja baarien avaamisen uudelleen ennen uudenvuodenaattoa

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.