Banglamungin viihdekeskukseen tehtiin ratsian tänä aamuna väitetysti laittomasta alkoholijuomien myynnistä ja Covid-19-sääntöjen rikkomisesta

Banglamung -

Viranomaiset tekivät ratsian Banglamungin alueella sijaitsevaan viihdepaikkaan varhain tänä aamuna, 28. marraskuuta, väitettyjen alkoholijuomien laittoman myynnin ja Chonburin tartuntatautien valvontalain rikkomisen vuoksi.

Pattayan kaupungin poliisiaseman poliisit saapuivat "Babylon Pattayaan", joka sijaitsee osoitteessa Sai 3 Keski-Pattayassa Nong Pruen osa-alueella kello 1. tarkastettavaksi saatuaan huolestuneelta kansalaiselta puhelinvalituksen siitä, että tapahtumapaikalla oli laitonta alkoholijuomien myyntiä, joka rikkoo Chonburin tartuntatautien valvontalakia. Huolestuneen kansalaisen kerrottiin olevan huolissaan Covid-00:n leviämisestä tässä paikassa. TPN huomauttaa kuitenkin, että aiemmin illalla läheisellä rannalla oli Pattayan ilotulitusfestivaaleilla paikalla tuhansia väkijoukkoja, mutta näytti siltä, ​​että tämä huolestunut kansalainen ei ollut niin huolissaan tapahtumasta. Lisäksi tapahtumapaikan väitetään rikkoneen useita muita voimassa olevia sääntöjä, mukaan lukien yöelämän ja viihdepaikkojen aukiolokiellot, nykyiset aukioloajat ja sosiaalisen etäisyyden sääntöjä.

Saapuessaan asiakkaiden väitettiin syövän ruokaa ja juovan alkoholia ennen kuin he yrittivät paeta paniikissa heti nähtyään poliisit. Poliisi piiritti alueen ja aloitti tutkinnan ja kerrottiin, että alkoholijuomia oli muovipulloissa ja kuiteissa oli kirjoitettu "hedelmämehu" alkoholijuoman sijaan yrittää huijata virkailijoita, jotka totesivat, että tämä ilmeinen yritys ei toiminut. .

Aluksi Pol. Eversti Methawit Praditphon, Pattayan kaupungin poliisin päällikkö, on pidättänyt väitetyn myymäläpäällikön, jonka nimeä ei heti kerrottu, jatkokäsittelyä varten. Poliisi ei kertonut erikseen, onko ketään asiakkaita sakotettu tai pidätetty ratsian aikana.

Alkoholin myyntikielto ravintoloissa ja baarien ja yöelämän paikkojen sulkeminen on ollut voimassa Pattayassa tämän vuoden huhtikuun 10. päivästä lähtien., lähestyy kahdeksaa kuukautta, ja viranomaisten mukaan säännön kumoaminen on epätodennäköistä ainakaan ensi vuoden tammikuun puolivälissä. Kielto on johtanut laajalle levinneisiin vetoomuksiin ja vetoomuksiin yritysten omistajilta kiellon poistamiseksi sekä kymmeniin keskusteluihin ja viestiketjuihin sosiaalisessa mediassa, sekä thai- että englanninkielisessä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.