Lainvalvontaviranomaiset kutsuivat viruksen leviävän naisruokamyyjän Chiang Maissa "paljastavan" tyylistään

KUVA: Sanook

Chiang Mai -

Chiang Main kulttuuriviranomaiset ja lainvalvontaviranomaiset soittivat tänään, 23. marraskuuta, naispuoliselle elintarvikemyyjälle Chiang Maista, Aranya "Olive" Apaisolle, 26, koska hän käytti myyntiään paljastavia vaatteita ja rintaliivittömiä vaatteita.

Olive oli äskettäin tullut laajalti mainituksi Thaimaan sosiaalisessa mediassa tällä viikolla, kun hänet vangittiin pukeutuneena värikkääseen löysällä napeilla kiinnitettyyn puseroon myydessään ruokaa, mikä houkutteli paljon asiakkaita, jotka myös ottivat hänestä kuvia ja jakoivat sosiaalisessa mediassa.

Perjantaista lähtien naispuolinen ruokamyyjä kutsuttiin Chang Phueakin esikunnan poliisiasemalle ruokahygienian ja vaatteiden alustavaa tarkastusta varten.

KUVA: Sanook

Chang Phueakin osapiirin kunnan viranomaiset pyysivät häntä noudattamaan sanitaatiosääntöjä ruokakojujen ohjeiden mukaisesti, mukaan lukien hiusten pitäminen keittolakissa, esiliina, käsineiden käyttö ja etäisyyden pitäminen asiakkaiden välillä ruoanlaiton aikana. Covid-19 koronaviruksen leviäminen.

Myös kulttuuriministeriön alainen läänin kulttuurivirasto on ilmaissut huolensa hänen pukeutumisestaan, koska se oli liian paljastava, ja pyytänyt hänen yhteistyötään käyttämään rintaliivejä tai turvallisempia vaatteita myytäessä.

Olive sanoi olevansa valmis noudattamaan viranomaisten ohjeita ja pukeutuisi huolellisesti. Hän sanoi myös, ettei hänellä ollut muuta tarkoitusta kuin luoda positiivinen ilmapiiri liiketoimintaa tehdessään, ja pahoitteli asiakkaitaan ja fanejaan, etteivät he välttämättä näe hänen tavallisia asujaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.