Pattayan kaupungin viranomaiset antavat selviytymispusseja työttömille muusikoille, jotka jatkavat Pattayan viihde- ja yöelämäsektorin avaamista

Pattaya -

Pattayan kaupungin viranomaiset ovat antaneet 55 selviytymispussia muusikoille, jotka ovat edelleen työttömänä Covid-19 -kriisin aikana.

Pattaya Music Associationin presidentti Banjong Bantoonprayuk oli aiemmin jättänyt Pattaya Citylle pyynnön auttaa yhdistyksen jäseniä. Jäsenet ovat muusikoita, jotka työskentelivät Pattayan viihdepaikoissa, jotka ovat nyt suljettuina ja ovat olleet tämän vuoden huhtikuun alusta lähtien, eikä Covid-19-valtuutetuilla sulkemisilla ole suoraa loppua. Lähes kaikki yhdistyksen muusikot ovat edelleen työttömiä, Banjong huomautti.

TPN-media huomauttaa, että ravintoloissa saa olla muusikoita ja viihdettä säännöillä, mutta Banjongin mukaan suurin osa ravintoloista ei palkkaa kumpaakaan, koska alkoholin myynti jopa ravintoloissa on edelleen kiellettyä Pattayalla, mikä johtaa siihen, että ravintolan omistajat päättävät muusikot eivät ole kustannustehokkaita ennen kuin alkoholikielto puretaan.

Eilen (24th), Pattayan kaupungin pormestari Banlue Kunlawanich antoi muusikoille 55 selviytymispussia. Pussin sisällä oli kuivattuja ruokia, joissa oli viisi kiloa riisiä, kalapurkkeja, nuudeleita ja kasvonaamioita.

Banlue totesi, että kaupunki ja pormestari Sonthaya Khunplume työskentelivät edelleen kovasti löytääkseen kompromissin ja saadakseen valtavan epäsuositun alkoholikiellon ja Pattayan taloudellisesti tärkeän yöelämän ja baariteollisuuden sulkemisen kumoamaan, mikä vaikuttaa voimakkaasti Pattayan matkailualaan. Kielto tulee kuitenkin National Center for Covid-19 Situation Administrationilta tai CCSA:lta ja asianomaisilta provinssin kansanterveysviranomaisilta, jotka jatkavat keskustelua kiellon kumoamissuunnitelman monimutkaisuudesta Chonburin ja Pattayan viranomaisten kanssa.

Viiteartikkelit ja video ovat alla:

Pattaya City auttaa muusikoita, jotka ovat edelleen työttömiä viihdeteollisuuden sulkemisen vuoksi - Videotarina

Pattaya City auttaa muusikoita, jotka ovat edelleen työttömiä viihdeteollisuuden sulkemisen vuoksi - Videotarina

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.