Phuketin terveysviranomaiset raportoivat kahdesta meneillään olevasta Covid-19-klusterista saarella, joista yksi on Soi Bangla Patongin kaupungissa

Phuket -

Phuketin kansanterveysviranomaiset raportoivat tänään 24. marraskuuta kahdesta Covid-19-klusterista Phuketin alueella Patongin Soi Banglan laitosten ryhmien ja paikan päällä opiskelevien opiskelijoiden keskuudessa.

Tohtori Withita Jangiam, Vachira Phuketin sairaalan apulaisjohtaja, paljasti, että Covid-19-tartuntojen määrä oli alkanut kasvaa Phuketissa 50 tapauksesta 80 tapaukseen. Ja eilen, 23. marraskuuta, COVID-19-tartuntojen kokonaismäärä oli 105 tapausta.

Saaren 105 tapauksesta havaittiin, että suurin osa oli peräisin kahdesta pääklusterista. Yksi niistä oli jatkuva infektio paikan päällä kouluopetukseen koottujen oppilasryhmien keskuudessa. Useimmat oppilaat saivat tartunnan perheenjäseniltä, ​​mikä tapahtui myös monissa osissa Phuketia koulujen avaamisen jälkeen saarella.

Apulaisjohtaja totesi lehdistölle: ”Yhä useammat oppilaat saivat tartunnan, varsinkin kun koulut olivat avoinna paikan päällä tapahtuville tunneille, joissa oppilaat osallistuivat tunneille ja leikkivät ryhmissä. Asianomaiset viranomaiset, mukaan lukien koulut ja läänin koulutusviranomaiset, seuraavat tilannetta ja etsivät yhdessä ratkaisuja ja toimenpiteitä opiskelijoiden tartuntojen ehkäisemiseksi ja hallitsemiseksi. Kannustamme opiskelijoita olemaan seurustelematta toistensa kanssa, kun tunnit ovat poissa, mutta tämä ei ole helppo toimenpide."

Toinen Covid-19-klusteri raportoitiin Patongin kaupungin Soi Banglassa turistiryhmien ja viihdelaitosten työntekijöiden keskuudessa. Maanantaina 22. mennessä yhteensä 391 riskiryhmiin kuulunutta henkilöä, turistia ja tapahtumapaikan työntekijää oli testannut Covid-19:n ATK-seulonnalla. Näistä 24 tapausta todettiin tartunnan saaneiksi, mikä on 6.14 prosenttia.

Soi Banglan liikepaikat olivat aiemmin keskenään sopineet sulkevansa liiketoimintansa vähintään kolmeksi päiväksi suursiivouksen vuoksi, jos Covid-19-tartuntoja havaitaan vähintään kaksi. Samaan aikaan he lupasivat noudattaa maakuntien ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä Covid-19:n leviämisen estämiseksi. Tämä on johtanut raportteihin, että asiakkaita ja henkilökuntaa on tarkastettu tiukemmin Covid-19-rokotusten suhteen viime päivinä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.