Sadat ihmiset juhlivat Loy Krathongia Pattayalla, suurista ongelmista ei raportoitu

Pattaya -

Sadat ihmiset juhlivat Loy Krathong -päivää viime yönä perjantaina (19th) Pattayalla.

Loy Krathong -festivaalin aloitti virallisesti Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplome Pattayan rannalla lavalla noin klo 6. Mutta TPN:n toimittajat näkivät, etteivät monet ihmiset liittyneet tapahtumaan lava-alueella ja näyttivät mieluummin pysyvän ulkona. "Covid-turvallisella alueella", jossa on satoja ihmisiä rannalla ja kävelyteitä lähellä.

Tämä johtui tapahtuman festivaalivieraiden mukaan useista syistä, kuten siihen, että lava-alueelle pääsyn saaneiden osallistujien on täytynyt olla kaksi annosta Covid – 19 rokotetta todisteineen, eikä ruokaa tai juomaa sallittu. näyttämöalueella. Lisäksi istuimet sijoitettiin muovisten valkoisten tuolien päälle, kuten viimeaikaisten musiikkifestivaalien tapahtumissa. Rajoitukset sen sijaan johtivat siihen, että ihmiset päättivät istua kauempana näyttämöltä, jossa tällaisia ​​sääntöjä tai vaatimuksia ei ollut, nauttien perheensä ja ystäviensä kanssa istumisesta rentoutuen, monet syövät tai juovat.

Sadat, elleivät tuhannet ihmiset tulivat rannalle kelluttamaan Krathongejaan Pattayan rannalla. Suurin osa Krathongeista valmistettiin luonnonmateriaaleista, ja niitä myivät katukauppiaat, jotka olivat läsnä koko Pattayan rannan pituudelta, ja he olivat saaneet kaupungin viranomaisilta erityisen luvan myydä. Pattayan viranomaiset olivat aiemmin ilmoittaneet, että kaikki katukauppiaat olivat myös täysin rokotettuja Covid-19-virusta vastaan ​​tai niille on tehty antigeenipikatestit, mutta TPN-media ei vahvistanut tätä itsenäisesti.

Pattayan poliisi ja Pattayan lainvalvontaviranomaiset partioivat rannalla varmistaakseen turvallisuuden sekä varmistaakseen, ettei kelluvia lyhtyjä ja sähinkäisiä käytetä, mikä oli kiellettyä. Heidän nähtiin myös tarkastelevan rannalla olevia ihmisryhmiä lopettaakseen alkoholin käytön ajoittain, mikä oli myös kielletty, ja seurasivat viikkoja, kun viranomaiset yrittivät kampanjoida "alkoholittoman" Loy Krathongin puolesta. Baarit ja yöelämä pysyvät suljettuina Pattayalla lähes kahdeksan kuukauden ajan Covid-19-säännösten vuoksi, eikä edes ravintoloilla ole vielä laillista lupaa myydä alkoholia. TPN-media huomauttaa kuitenkin, että täytäntöönpano oli satunnaista ja monien ihmisten nähtiin edelleen nauttivan alkoholijuomia.

Kaiken kaikkiaan Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume kutsui tapahtumaa onnistuneeksi, eikä TPN:n toimittajille ilmoitettu mistään suurista välikohtauksista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.