19-vuotias mies ja ystävät väittävät, että ryhmä teini-ikäisiä hyökkäsi heidän kimppuunsa ilman syytä Pattayan alueella

Banglamung -

19-vuotias mies loukkaantui päähän, kun hän kertoi, että ryhmä teiniä jahtasi häntä ja hyökkäsi hänen kimppuunsa puutikulla sekä väitetysti avanneen tulen häntä ja hänen ystäviään aseella torstaina 18. marraskuuta. 

Nongpruen poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 11 rautatiellä Soi Nern Plubwanissa Nongpruessa.

Partiopoliisi ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen Seksan Duenkhaon, 19, odottamassa lääkärin ja poliisin apua päävammojen vuoksi.

Seksan kertoi Nongpruen poliisille: "Ystäväni ja minä pysäköimme kolme moottoripyörää rautatietien viereen ja olimme vain hengailla, juttelemassa. Yhtäkkiä joukko teini-ikäisiä sedanissa ajoi ylös ja avasi tulen meitä kohti aseella ajoneuvostaan ​​ilman syytä. Onneksi laukaukset menivät ohi."

"Ystäväni pääsivät pakoon moottoripyörillään, mutta pakenin jalan ja useat muut teini-ikäiset miehet hyppäsivät ulos autosta ja seurasivat minua. Nämä teini-ikäiset ajoivat perässäni ennen kuin löivät minua puukeikalla. Onnistuin pakenemaan, tuskin. Ystäväni ja minä emme ole koskaan ennen nähneet tätä teinien ryhmää, emmekä tehneet mitään väärää." Seksan ilmoitti Nongpruen poliisille.

Nongpruen poliisi tarkastaa CCTV-materiaalia väitetyn tapahtumapaikan lähellä selvittääkseen tapahtumien järjestyksen ja löytääkseen mahdolliset epäillyt. Lainvalvontaviranomaiset eivät heti antaneet ajatuksiaan lehdistölle Seksanin lausunnoista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.