Noutolava-auton kuljettaja törmäsi ruokakaupan läpi Bor Thongissa keskellä yötä

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Chonburi -

Paikallinen ruokakauppa vaurioitui, kun lava-auton kuljettaja törmäsi yritykseen ja melkein juoksi omistajan makuuhuoneen läpi keskellä yötä Bor Thongin alueella.

Bor Thongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 2 yöllä viime viikonloppuna Bor Thongissa sijaitsevassa päivittäistavarakaupassa.

Ensinnäkin, alla on video tapahtumasta, jossa on CCTV-materiaalia TPN-median luvalla:

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle ja löysivät vaurioituneen ruokakaupan, kaksi vaurioitunutta moottoripyörää ja lava-auton keskellä kauppaa. Ruokakaupan edessä oleva puu leikattiin puhtaaksi kahtia. Päivittäistavarakaupan omistaja, Mr. Panumart Inpet, 41, odotti toimittajia ja poliiseja tapahtumapaikalla.

Mr. Panumart kertoi TPN-medialle: "Nukuin pienessä henkilökohtaisessa makuuhuoneessani ruokakaupan sisällä. Kuulin kovaa ääntä ja juoksin kauppaani vain löytääkseni lava-auton, kuten alla näkyy, istumassa keskellä ruokakauppaa. Kuorma-auto melkein juoksi makuuhuoneeseeni lähellä myymälän takaosaa."

”Vahinkojen kustannukset ovat toistaiseksi arviolta 45,000 XNUMX bahtia. Lava-auton kuljettaja (jonka nimeä Bor Thongin poliisi ei julkistanut lisätutkimuksia ja haastatteluja odotettaessa) kertoi minulle olevansa vastuussa vahingoista toivuttuaan vammoistaan. Panumart totesi.

Onnettomuuden tarkka syy oli epäselvä, ja Bor Thongin poliisiviranomaisen mukaan tuntematon kuljettaja jäi paikalliseen sairaalaan toipumaan useista kohtalaisista vammoista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.