Hua Hin Hope Prom ampuu 8 lintua johtoon Black Mountainilla

Hua Hin, Thaimaa-

Kotikaupunki-toivo Prom Meesawat tuotti matalan kierroksen 64 rakentaakseen kolmen laukauksen johdon TrustGolfin isännöimän BT3 miljoonan Thailand Mixedin kolmannen kierroksen jälkeen Black Mountain Golf Clubilla Hua Hinissa torstaina.

37-vuotias Hua Hinissä toimiva mies teki kahdeksan birdietä, joista viisi takana yhdeksän, päättääkseen päivän ilman bogeyä. Hänen yhteensä 16 alle par-200-arvoa veivät hänet finaaliin kolmen lyönnin etumatkalla puolivälissä johtavaan Noppalit Panichpholiin ja naispuoliseen haastajaan Trichat Cheenglabiin, kummallakin 13 alle.

"Sain vihdoin vauhtia tänään. Löin palloa haluamallani tavalla, mikä helpotti maalintekoa", sanoi Prom, joka jakoi tittelin läheisen ystävänsä Chapchai Niratin kanssa toisessa Thailand Mixed -tapahtumassa Chiang Maissa huhtikuussa. – Minusta tuntuu hyvältä pelini jokaisessa osassa. Vaikka tein virheen yhdeksännellä reiällä, taistelin silti tieni takaisin pelastaakseni parin”, sanoi Prom, jonka 64 oli kierroksen paras. Se ansaitsi hänelle 30,000 XNUMX Bt Bond Holdingsin sponsoroimana.

Mutta tuottoisampi 450,000 XNUMX Bt:n shekki odottaa häntä perjantaina, jos hän voittaa turnauksen. Hänestä tulee sitten ensimmäinen pelaaja, joka voittaa toisen kerran sekaturnauksessa.

"Toivon, että jaksan viedä vauhtia finaaliin asti. Jos pystyn pelaamaan tasaisesti kuten tein tänään, minulla on loistava mahdollisuus perjantaina”, Prom sanoi kauden toisesta pokaalistaan.

Löytettyään peräkkäin 66s, Rookie Nopparat Panichphol kamppaili pelinsä kanssa torstaina ampuen neljä bogeyä kotkaa vastaan ​​kuudennessa reiässä ja kolme birdietä ennen kuin päätyi tulokseen 71.

– Tuulet vaikeuttivat minua. Minulla oli vaikeuksia pelata toisia laukauksiani, mikä vei minulta mahdollisuuden maalintekoon", sanoi 23-vuotias alokas etsiessään neitsytammattinimeä.

"Minun täytyy tehdä kuusi ti-laukausta ja tottua tuuliin. Sitä paitsi, jos voin korjata toisen laukaukseni, minun pitäisi lyödä lisää birdietä huomenna", entinen Thaimaan amatöörien mestari sanoi.

Trichat on edelleen paras naispuolinen esiintyjä kolmatta päivää. Hän saavutti 70 pysyäkseen kilpailussa.

”En osunut alle neljään niin kuin odotin. Siellä oli erittäin tuulista, mikä vaikeutti lippujen kohdistamista. Mutta kahden alle lyöminen ei ollut niin pahaa, sanoi 26-vuotias bangkokilainen, jolla ei ole ongelmaa pelata viimeisessä ryhmässä miesten (Prom ja Nopparat) rinnalla.

”Pelaaminen samassa ryhmässä Promin ja Nopparatin kanssa on minulle hyvä tilaisuus. Yritän oppia heidän aggressiivisia ja puolustavia peliään ja soveltaa niitä naisten kiertueella", sanoi Trichat, Thaimaan LPGA Tourin voittaja viime kuussa.

Neljän laukauksen jälkeen johtajien takana olivat kaksi hyvässä kunnossa olevaa tähteä Sadom Kaewkanjana ja ensimmäisen radan voittaja Arpichaya Yubol, kummallakin 69 ja 204.

Thailand Mixedin järjestää TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus. Sitä tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fund, matkailu- ja urheiluministeriö, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Digital T-Sport 7, Center for Covid-19 Situation Administration ja Black Mountain Golf and Resort Hua Hin.

Palkintorahojen lisäksi Bond Holdingsin sponsoroima 30,000 200 Bt sekki myönnetään joka päivä pelaajalle, jolla on parhaat pisteet. Lisäksi kaikille pelaajille jaetaan ensimmäisenä päivänä XNUMX S.Khonkaen lahjasettiä.

Fanit voivat seurata kilpailua suorana lähetyksenä AISPLAY APP:ssa, https://www.facebook.com/trustgolfclub ja TrustGolfin Youtube-kanavalla 9.-5 klo 16-17, 9 klo 3-18 ja 9 klo 3.30-19. T-Sport Channel lähettää suorana viimeisen kierroksen lähetyksen marraskuun 19 päivänä.

………………………………………………………….

Tietoja TrustGolfista

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia ilmoittautui tapahtumaan, mikä auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

TrustGolf tukee myös thaimaalaisia ​​pelaajia maailmanlaajuisesti. Yhtiö teki sopimuksen Thai No 1 Jazz Janewattananondin kanssa, joka on Aasian kiertueen nykyinen ykkönen. Muita TrustGolfin sponsoroimia pelaajia ovat Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul ja Prima Thammaraks.

Vuonna 2021 järjestetään yhteensä viisi TrustGolf-sarjan isännöimää Thailand Mixed -tapahtumaa, TrustGolf Tour, vuonna 2021, ja palkintorahoja on jaossa 17 miljoonaa Bt.

Amatööri- ja junioritasoilla TrustGolf järjesti TrustGolf Thailand Masters 2019, Pro-Am Championship Powered by TrustGolf ja Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Yritys järjesti myös projekteja ja turnauksia nuorille golfaajille, kuten TrustGolf Scholarship, Golf to School ja TrustGolf Amateur Qualifier 2021, joissa valittiin pelaajat kilpailemaan Women Amateur Asia Pacific-WAAP), IMG Academy Juniors World Florida Challenge -kilpailussa.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/