Dark-horse Nopparat pitää johtoaan 36 reiän jälkeen 4. Thailand Mixedissä

Hua Hin, Thaimaa-

Rookie Nopparat Panichphol ampui peräkkäiset 66 pisteensä pitääkseen johtoasemansa puolivälivaiheen jälkeen TrustGolfin isännöimän BT3 miljoonan Thailand Mixedin neljännellä kierroksella Black Mountain Golf Clubilla Hua Hinissa keskiviikkona.

Epämiellyttävä pelaaja eteni 34 reiän läpi ilman virhettä ennen kuin hän teki ensimmäisen bogeynsa kahdeksannessa reiässä (alkaen takayhdeksästä) ja päätti toisen kierroksen 12 alle par-132:lla, lyönti ennen kaksinkertaista Thai LPGA Touria. voittaja Trichat Cheenglab.

”Se oli silti melko hyvä kierros minulle, vaikka tarvitsin kolme puttia kahdeksanteen reikään. Pallo osui reiän reunaan, mutta ei upposi", sanoi 23-vuotias Sa Kaeosta kotoisin oleva pelaaja, jonka viimeisin voitto tuli vuoden 2017 Thaimaan amatöörien mestaruudesta Bangkokissa.

Entinen maajoukkueen pelaaja etenee nyt ensimmäistä kertaa kolmannelle kierrokselle ammattilaistapahtumassa. Rajallisesta kokemuksestaan ​​huolimatta Nopparat uskoo, että hänellä on kaikki mitä tarvitaan läpimurtoon tällä viikolla.

”Minulla on pitkiä ajoja ja olen tällä hetkellä luottavainen puttereihini. Keskityn peliini ja yritän tehdä maalin kaikissa par-5-rei'issä. Jos pystyn lyömään 6-2017 alle päivässä, minulla on hyvä mahdollisuus voittaa", lisäsi vuoden XNUMX SEA Games -kultamitalisti.

Myös henkisesti Nopparat uskoo selviävänsä torstaina viimeisessä ryhmässä pelaamisen aiheuttamasta paineesta.

”Tein aiemmin kultamitaliputin, joka auttoi Thaimaata voittamaan miesten SEA Games -joukkueen (2017). Joten uskon jossain määrin selviytyväni vaikeasta tilanteesta hyvin. Minun täytyy keskittyä itseeni ja välittää vähemmän muista pelaajista, hän lisäsi.

26-vuotias Trichat, joka voitti Thaimaan LPGA Tour -tapahtuman Petchaburissa viime kuussa, oli kuuma, kun hän ampui seitsemän birdietä ilman bogeyä toisen kierroksen 65:een. Hän istui takapotkussa yhteensä 11 alle. par-133.

”Löin rautaa hyvin ja tein paljon birdietä noin 3-5 metrin korkeudelta. Tulin tänne ilman suuria odotuksia, koska olen uupunut viikoittain pelaamisesta. Osoittautuu, että pelaan paremmin, kun minulla on vähemmän stressiä”, sanoi 26-vuotias bangkokilainen nainen.

"Toivon saavani 4 alle jokaisella kahdella seuraavalla kierroksella. Jos voin saavuttaa sen, se ylittää tavoitteeni", hän lisäsi.

Yksinäisenä kolmanneksi sijoittui Pathompon Fuengsawat 65:n jälkeen, jossa oli seitsemän birdietä, kotka 17.th reikä ja kaksi bogeä. Hänen piti pelata 24 reikää keskiviikkona, koska huono visuaalisuus keskeytti pelin ensimmäisellä kierroksella.

– Minun täytyi lopettaa ensimmäisellä kierroksella kuudella reiällä pelattavana. Mutta pidin silti vauhtia toiselle kierrokselle. Vihreät täällä ovat täydellisessä kunnossa, mikä todella sopii minulle. Huomisen pelisuunnitelmani osalta toivon, että pääsen lyöntiä kerrallaan, yritän osumaa paljon väylillä ja toivon tekeväni hyviä putteja”, Pathompon sanoi yhteensä 134:llä.

Entinen mestari Arpichaya Yubol ja hot-shot Sadom Kaewkanjana, joka voitti neljä titteliä viidestä viimeisestä lähdöstä, osoittivat, miksi he ovat niitä, jotka katsovat ensimmäisen laukauksen jälkeen 66 ja jälkimmäinen 65 putoamaan kolme laukausta johtoasemasta yhdeksän alle. -par-135.

Yhteensä 65 pelaajaa on päässyt kolmannelle kierrokselle, joista yksi on yli 145.

Thailand Mixedin järjestää TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus. Sitä tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fund, matkailu- ja urheiluministeriö, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Digital T-Sport 7, Center for Covid-19 Situation Administration ja Black Mountain Golf and Resort Hua Hin.

Palkintorahojen lisäksi Bond Holdingsin sponsoroima 30,000 200 Bt sekki myönnetään joka päivä pelaajalle, jolla on parhaat pisteet. Lisäksi kaikille pelaajille jaetaan ensimmäisenä päivänä XNUMX S.Khonkaen lahjasettiä.

Fanit voivat seurata kilpailua suorana lähetyksenä AISPLAY APP:ssa, https://www.facebook.com/trustgolfclub ja TrustGolfin Youtube-kanavalla 9.-5 klo 16-17, 9 klo 3-18 ja 9 klo 3.30-19. T-Sport Channel lähettää suorana viimeisen kierroksen lähetyksen marraskuun 19 päivänä.

………………………………………………………….

Tietoja TrustGolfista

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia ilmoittautui tapahtumaan, mikä auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

TrustGolf tukee myös thaimaalaisia ​​pelaajia maailmanlaajuisesti. Yhtiö teki sopimuksen Thai No 1 Jazz Janewattananondin kanssa, joka on Aasian kiertueen nykyinen ykkönen. Muita TrustGolfin sponsoroimia pelaajia ovat Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul ja Prima Thammaraks.

Vuonna 2021 järjestetään yhteensä viisi TrustGolf-sarjan isännöimää Thailand Mixed -tapahtumaa, TrustGolf Tour, vuonna 2021, ja palkintorahoja on jaossa 17 miljoonaa Bt.

Amatööri- ja junioritasoilla TrustGolf järjesti TrustGolf Thailand Masters 2019, Pro-Am Championship Powered by TrustGolf ja Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Yritys järjesti myös projekteja ja turnauksia nuorille golfaajille, kuten TrustGolf Scholarship, Golf to School ja TrustGolf Amateur Qualifier 2021, jotka valitsivat pelaajat kilpailemaan Women Amateur Asia Pacific-WAAP -kilpailuun), IMG Academy Juniors World Florida Challenge -kilpailuun.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/