Early Eagle lähettää Mizuki Hashimoton matkalle voittoon vuoden 2021 naisten amatöörien Aasian ja Tyynenmeren mestaruuskilpailuissa

ABU DHABI, 13. marraskuuta:Â Japanin erinomainen vuosi golfissa jatkui, kun Mizuki Hashimoto ampui neljännen peräkkäisen kierroksen alle par 68:lla voittaakseen naisten amatöörien Aasian ja Tyynenmeren (WAAP) mestaruuden kolmannen erän yhdellä vedolla lauantaina.

 Abu Dhabi Golf Clubilla Hashimoto sijoittui 16 alle parin kokonaistulokseen 272 ja hänestä tuli toinen peräkkäinen Japanin mestari sen jälkeen, kun Yuka Yasuda nosti pokaalin, kun se pelattiin viimeksi vuonna 2019. Thaimaalainen Kan Bunnabodee (66) ja yön yli. johtaja Natthakritta Vongtaveelap (72) ja australialainen Kelsey Bennett (68) olivat tasan toiseksi 15 alle parin.

 Nagano Inagaki (68), myös japanilainen, sijoittui viidenneksi alle 13 parilla, ja malesialainen Ashley Lau (70) sijoittui vielä taaksepäin kuudenneksi.

 Tämän vuoden huhtikuussa japanilaiset Tsubasa Kajitani ja Hideki Matsuyama voittivat peräkkäisinä viikkoina Augusta National Women's Amateur and The Masters -tapahtumassa, ja samanlainen kuvio kehittyi Arabiemiirikunnissa Keita Nakajiman voittaessa Aasian- Tyynenmeren amatöörien mestaruuskilpailut Dubaissa viime viikolla.

 Kauniin pokaalin lisäksi 19-vuotias Hashimoto varmisti tärkeimmät mestaruuspaikat ensi vuoden AIG Women's Openissa ja Amundi Evian Championshipissä sekä Hana Financial Group -mestaruuskilpailuissa ja kutsun pelata Augustassa. Kansallinen naisten amatööri.

 „Olen aina nähnyt nämä turnaukset televisiosta. Mahdollisuus pelata niissä on minulle kuin unelmien täyttymys”, sanoi Hashimoto, World Amateur Golf Ranking® (WAGR®) numero 121.

“En pysty sanomaan yhtään sanaa juuri nyt. Olen niin iloinen voidessani tämän mestaruuden. Haluan sanoa suuret kiitokset joukkuekavereilleni ja kaikille, jotka tukivat minua koko viikon.

 “Kotka kolmannella reiällä oli minulle suuri yllätys. Jatkoin kovaa taistelua sen jälkeen, kunnes tein voittavan putin. Pelasin tänään todella hyvin.â€

 Hashimoto aloitti päivän kolme laukausta Vongtaveelapin takana. Pitkän iskevän thaimaalauksen johdonmukaisuus – hän oli viimeisellä kierroksella 52 reiän ajan ilman bogey-vapaata – se tarvitsi jotain mahtavaa jahtaamispakkauksesta saadakseen hänet kiinni.

 Johto kasvoi neljään, kun Vongtaveelap teki birdien toisella reiällä, mutta Hashimoto löi toisen laukauksensa 135 jaardista saadakseen upean kotkan kakkosella 3.rd sytyttää hänen pyörteensä ja hän seurasi sitä linnun kanssa seuraavan osuessaan t-paidaan ampui jalkansa lipusta.

 19-vuotias Bangkokista kotoisin oleva päätös murtui lopulta par-4 kuudennessa reiässä, kun hän teki bogeyn huonon bunkkerilaukauksen jälkeen, ja sitä seurasi tuplabogey par-3 seitsemännellä, kun hän työnsi häntä. tee ampui veteen.

 Vongtaveelap palautui kuitenkin välittömästi takaisin upealla kotkalla kahdeksantena, kun hän osui luotettavaan 18 asteen hybridilaukaukseensa neljään jalkaan.

 Hashimoto bogey yhdeksännellä näytti kallistavan vaakaa jälleen Vongtaveelapin eduksi, mutta japanilainen pelaaja korjasi toisella laukauksellaan etäisyyden 11:ssä.th ja sulkee sitten seitsemällä peräkkäisellä parilla.

 Vongtaveelapilla oli vielä mahdollisuus pakottaa ongelma kotkan kanssa 18th mutta hän työnsi teelaukauksensa veteen ja pystyi vain parantumaan. Bennett, joka hyppäsi kilpailuun sirutetun linnun kanssa 13-vuotiaanath ei pystynyt poimimaan viimeistä laukausta, joka olisi voinut pakottaa pudotuspeliin.

 "Olen hieman pettynyt, mutta tein parhaani. Olen niin iloinen, että minut kutsuttiin pelaamaan tähän turnaukseen. Tämä on ollut uusi kokemus, enkä unohda sitä, Vongtaveelap sanoi.

 „Olen oppinut paljon. En ole koskaan pelannut tämän tasoisessa mestaruussarjassa, enkä ole koskaan ollut näin hermostunut. Aion kehittää ajattelutapaani ja taitojani jatkuvasti.â€

 Bunnabodee, joka aloitti mestaruuden kolmella yli 75:llä ja pelasi nilkkavamman kanssa, ampui päivän parhaan kierroksen 66. Hän oli vastannut mestaruuden historian alhaiseen kierrokseen – kahdeksan alle. par 64 – toisena päivänä.

 “Se on tavallaan hullua, koska ensimmäisen kierroksen jälkeen en koskaan uskonut, että voisin päästä näin pitkälle. Mutta sen kahdeksan alle parin kierroksen jälkeen jatkoin vain matkaa, sanoi Purduen yliopiston tähti.

 “Tämä mestaruus merkitsee minulle paljon, koska voittaja pääsee suuriin tapahtumiin ja olen todella innoissani, koska haluan todella pelata Augusta National Women's Amateur -turnauksessa Augusta Nationalissa. Yritin vain parhaani.â€

 Bennett, WAGR-numero 209 New South Walesista, sanoi: "Tänään oli todella hyvä. Olin tyytyväinen pelitapaani. Tietenkin muutama putti olisi voinut pudota, mutta pidin sen erittäin hyvin. Olin hermostunut saapuessani viimeisiin reikiin. Ensimmäisen reiän bogeyn jälkeen ajattelin, että se ei ole kovin hyvä, mutta onnistuin palaamaan.

 Japanilainen Ayaka Tezuka teki mestaruuden ainoan hole-in-one-ottelun ja elämänsä ensimmäisen, kun hän löi täydellisen 8-raudan laukauksen 133 jaardista neljännellä reiällä.

 Se oli vahva maali intialaiselle Natalii Guptalle, Emirates Golf Federationin (EGF) ehdokkaalle pelaajalle, joka lisäsi viimeisellä kierroksella kaksi alle par 70 ja sijoittui tasan 13.th kuusi alle parin 282.

 Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa syntynyt ja kasvanut 17-vuotias sanoi: "Minulla oli räjähdys tällä viikolla. Se oli niin hauskaa. Olen kiitollinen siitä, että olen täällä ja saan mahdollisuuden pelata tällä viikolla. Se ei ollut paras maali tänään, mutta minulla oli hauskaa.

 "En ole koskaan pelannut tapahtumassa, joka on näin tärkeä ja tämän luokan. Oli mukava nähdä standardit. Mutta luulin saavuttaneeni tavoitteeni tällä viikolla.â€

 Mestaruuden voitti avausvuotena thaimaalainen Atthaya Thitikul, joka on valmistunut tällä kaudella Ladies European Tourin (LET) ykköspelaajaksi, ja japanilainen Yuka Yasuda vuonna 2019.

 The R&A ja APGC kehittivät WAAPin nousevien kykyjen paljastamiseksi ja Aasian eliittien naisamatööreille polun kansainväliselle näyttämölle. R&A julkaisi Women in Golf Charterin vuonna 2018 ja on sitoutunut lisäämään naisten osallistumista urheiluun. WAAP on yksi monista hallintoelimen järjestämistä tärkeimmistä mestaruuskilpailuista ja merkittävä aloite yhdessä APGC:n kanssa naisten golfin suosion lisäämiseksi alueella.

 R&A:ta tukevat mestaruustapahtumakumppanit, jotka jakavat sitoutumisensa golfin kehittämiseen Aasian ja Tyynenmeren alueella. Naisten amatöörien Aasian ja Tyynenmeren mestaruuskilpailuja tukevat ylpeänä Abu Dhabi Sports Council, Hana Financial Group, Nippon Kabaya Ohayo Holdings, Rolex, Samsung ja Trust Golf.

 Lisätietoa mestaruudesta löydät verkkosivuilta osoitteesta randa.org/WAAP. Päivityksiä varten, kuten mestaruus Facebook -sivullamme ja seuraa käyttäjää @WAAPGolf on Twitter ja Instagram.

Edellinen oli valtuutettu lehdistötiedote, joka toimitettiin TPN-medialle hyväksyttyä julkaisua varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/