Birdie-eagle -maalaus antaa Vongtaveelapille kolmen laukauksen johdon naisten amatöörien Aasian ja Tyynenmeren mestaruuden viimeiselle kierrokselle

ABU DHABI, 12. marraskuuta:Â Thaimaan Natthakritta Vongtaveelap ryntäsi kolmen laukauksen johtoon naisten amatöörien Aasian ja Tyynenmeren (WAAP) mestaruuden kolmannen kierroksen jälkeen sensaatiomaisen birdie-eaglen maaliin perjantaina.

 Mizuki Hashimoto (19) nappasi 68-vuotiaan Bangkokissa asuvan pelaajan Abu Dhabi Golf Clubin kansallisella kentällä yhdessä vaiheessa, kun japanilainen pelaaja löi 30-jalkaisen birdieputin 16:lla.thReikä.

 Vaiheitta, Vongtaveelap osui kaasupolkimeen dramaattisella viimeistelyllä. Pitkistä ajoistaan ​​tunnettu hän löi täydellisen teelaukauksen 17. sijalla ja käpertyi sitten hauliraudan kahden jalan korkeuteen birdielle. Par-5 18th, toinen erinomainen tee-laukaus sai hänet täydelliseen asentoon ja hän silitti täydellisen 18 asteen hybridin neljään jalkaan ja kiersi kotkaputissa.

 Viiden alle parin 67 nosti Vongtaveelapin 15 alle pariin, ja Hashimoto oli toisella sijalla alle 12:ssa. Australian Kelsey Bennett (69) näytti pääsevän liikkeelle kolmella peräkkäisellä birdiellä kuudennesta sijasta, mutta hän sijoittui turhauttavasti kymmenellä suoralla parilla ja sijoittui 6 alle kolmanneksi.

 Malesian Ashley Lau ja australialainen Cassie Porter ampuivat molemmat neljä alle par 68:aa ja olivat neljäntenä 10 alle parilla. Japanilainen Nanako Inagaki (67), intialainen Anika Varma (70) ja thaimaalainen Kan Bunnabodee (68), jotka kohtasivat torstaina mestaruuden ennätyskierroksen 64, olivat kuudenneksi yhdeksän alle 207.

 R&A:n ja Asia-Pacific Golf Confederationin (APGC) järjestämä mestaruuskilpailun kolmas osa järjestetään Abu Dhabissa. Nelipäiväisen kilpailun viimeinen kierros pelataan lauantaina 13. marraskuuta.

 „Olen niin iloinen ja innoissani lopputuloksesta. Se oli täydellinen. Viimeiset seitsemän laukausta olivat täsmälleen sellaisia ​​kuin halusin lyödä niitä”, sanoi Vongtaveelap, jolla on hämmästyttävän paljon kotimaisissa kilpailuissa 19 voittoa ja kahdeksan kakkossijaa World Amateur Golf Ranking® (WAGR®) kaksivuotisjaksossa. )  tapahtumia.

 "Olen tullut tänne ajatellen, että haluan voittaa mestaruuden. Tämä on siis hyvä tapa päästä finaaliin. Mutta tiedän, että minun on pelattava hyvin, koska kentällä on monia hyviä pelaajia.

 Avauskierroksen toisella reiällä tapahtuneen bogeyn jälkeen Vongtaveelap ei ole pudonnut yhtään laukausta mestaruuden viimeisillä 53 reiällä.

 Hashimoto, 19-vuotias WAGR® numero 121 Hyogosta, lisäsi kolmannen peräkkäisen kierroksen neljällä alle par-68:lla. Hän teki neljä birdietä etuyhdeksännellä ja yhden birdien 16:llath kompensoi bogey klo 11th.

 “Minulla oli paljon birdietä etuyhdeksännessä, joten aloitin tänään loistavasti. Kun tein bogeyn 11. päivänä, hermostuin hieman, mutta en pelannut liian huonosti, Hashimoto sanoi. „Huomenna on toinen päivä. Menen ulos ja yritän parhaani.â€

 22-vuotias Bennett oli turhautunut, kun hän ei hyödyntänyt varhaista vauhtiaan, ja tunsi putterin jäähtyvän.

 “Se oli turhauttavaa. Minulla oli paljon mahdollisuuksia, enkä vain saanut niitä karkaamaan tänään. Minulla oli kolme birdietä peräkkäin ja se oli siinä. Ei ainakaan samansuuntaiset trendit ole huonoja. Toivottavasti huomenna on se päivä, sanoi WAGR-numero 209 Mollymookista, New South Walesista.

 Joukkuetoveriensa kannustamana Intian Natalii Gupta, Emirates Golf Federationin (EGF) ehdolla oleva pelaaja ja ainoa paikallinen, joka selvisi, lisäsi toisen peräkkäisen kolmen alle par 69 -kierroksen parantaakseen tasan 16.th sija neljän alle parin 212:ssa.

 Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa syntynyt ja kasvanut 17-vuotias oli yksi yli käännöksessä, mutta teki birdien 10.th reikä ja suljetaan sitten kolmella suoralla birdillä.

 “Se on aika siistiä. En ole koskaan ennen nähnyt minua, ja se, että he ovat tukeneet minua tällä viikolla, on aivan mahtavaa, Gupta sanoi.

 – Olisin voinut aloittaa paremmin, mutta lopputulos oli hyvä. Minun täytyy tehdä linnuista loppua kohden. Painiskelin hieman putterin kanssa edessä. Sitten vain luotin aivohalvaukseeni loppua kohti ja se sai minut liikkeelle.â€

 Mestaruuden voittivat avausvuotena thaimaalainen Atthaya Thitikul, joka on valmistunut tällä kaudella Ladies European Tourin (LET) ykköspelaajaksi, ja japanilainen Yuka Yasuda vuonna 2019. Tällä viikolla osallistuu 78 pelaajaa 16 maasta.

 WAAP on yksi Aasian ja Tyynenmeren alueen pelaajien kalenterin tärkeimmistä tapahtumista, ja mestari ansaitsee paikan kahdella suurella mestaruuskentällä - AIG Women's Open ja The Amundi Evian Championship sekä Hana. Financial Group Championship ja kutsu pelata Augusta National Women's Amateurissa.

Mestaruuden neljä päivää lähetetään suorana lähetyksenä neljän tunnin ajan klo 6–10 GMT (10–2 UAE:n aikaa) televisiossa koko alueella, sekä suoratoistona R&A:n YouTuben ja Facebookin kautta. kanavat ja RandA.org. Tämä jatkaa The R&A:n kesän live-golflähetystä 118. naisten amatöörien mestaruuden ja 126. amatöörien mestaruuden finaalien sekä 41. Curtis Cupin finaalien jälkeen.  

 The R&A ja APGC kehittivät WAAPin nousevien kykyjen paljastamiseksi ja Aasian eliittien naisamatööreille polun kansainväliselle näyttämölle. R&A julkaisi Women in Golf Charterin vuonna 2018 ja on sitoutunut lisäämään naisten osallistumista urheiluun. WAAP on yksi monista hallintoelimen järjestämistä tärkeimmistä mestaruuskilpailuista ja merkittävä aloite yhdessä APGC:n kanssa naisten golfin suosion lisäämiseksi alueella.

 R&A:ta tukevat mestaruustapahtumakumppanit, jotka jakavat sitoutumisensa golfin kehittämiseen Aasian ja Tyynenmeren alueella. Naisten amatöörien Aasian ja Tyynenmeren mestaruuskilpailuja tukevat ylpeänä Abu Dhabi Sports Council, Hana Financial Group, Nippon Kabaya Ohayo Holdings, Rolex, Samsung ja Trust Golf.

 Lisätietoa mestaruudesta löydät verkkosivuilta osoitteesta randa.org/WAAP. Päivityksiä varten, kuten mestaruus Facebook -sivullamme ja seuraa käyttäjää @WAAPGolf on Twitter ja Instagram.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/