Mies pidätettiin Chonburissa, koska hänen epäillään pakottaneen 16-vuotiaan tyttärensä käyttämään huumeita ja sitten käyttäneen tätä seksuaalisesti hyväksi

KUVA: Pavena-säätiö lapsille ja naisille

Chonburi -

43-vuotias mies on pidätetty, koska hänen epäillään pakottaneen 16-vuotiaan tyttärensä käyttämään huumeita ennen seksuaalista hyväksikäyttöä Chonburissa.

Bangkokin lasten ja naisten Pavena-säätiön johtaja, rouva Pavena Hongsakul, meni Ko Chanin poliisiasemalle rouva A:n (ikää ei ilmoitettu) ja 16-vuotiaiden rouva B:n (poliisi on salannut heidän oikeat nimensä) kanssa aiemmin. tässä kuussa. Tapaus kuitenkin julkaistiin lehdistölle tänään, 11, sen jälkeen, kun epäilty pidätettiin kymmenen päivää kestäneen ajojahdin jälkeen.

Ms B (rouva A:n tytär) kertoi poliisille 31. lokakuutast hänen oikea isänsä, herra Adisak Rakwong, 43, väitti, että hän pakotti hänet syömään kaksi pilleriä metamfetamiinia (jota kutsutaan yleisesti yabbaksi Thaimaassa). Tämän jälkeen hän syyllistyi naiseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Neiti B panikoi ennen kuin hän juoksi isovanhempiensa luo, joka on noin kolmen kilometrin päässä.

Ko Chanin poliisi pyysi pidätysmääräystä Chonburin maakunnan tuomioistuimelta, mutta herra Adisak oli paennut kotoaan ja kadonnut.

Rouva Pavena kertoi thaimaalaiselle lehdistölle "Uhrin vanhemmat olivat eronneet, koska tyttö oli kolmevuotias. Hän asuu äitinsä kanssa Bangkokissa. Hän vieraili joskus isovanhempiensa luona Chonburissa.

"Epäilty oli väitetysti tehnyt tämän uhrille aiemmin Bangkokissa, mutta rouva B oli ollut hiljaa tähän viimeiseen tapaukseen asti", Pavena lisäsi.

"Adisak pidätettiin lopulta eilen 10. marraskuutath, Minburissa, Bangkokissa. Häntä vastaan ​​on nostettu useita syytteitä alaikäisen sukulaisen väitetystä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Ko Chanin poliisi ilmoitti lehdistölle, että herra Adisak kiistää kaikki syytteet. Hän väitti, ettei hän koskaan satuttaisi tytärtään ja että väitteet ovat vääriä. Ei kuitenkaan ollut heti selvää, miksi hän pakeni väitetyn tapahtuman jälkeen.

Ko Chanin poliisi ilmoitti, että Adisak pysyi pidätettynä, kunnes täydellinen tutkinta johtaisi todennäköisesti oikeuteen. Ei ollut tiedossa, oliko herra Adisak jo saanut asianajajan apua.

KUVA: Pavena-säätiö lapsille ja naisille

Samanlainen tapaus Chonburissa eilen:

50-vuotias mies on pidätetty puutehtaalla väitetystä 9-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä Banglamungissa.

50-vuotias mies pidätettiin epäillystä yhdeksänvuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä Pattayan alueella

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.