Yhdysvaltain hallitus aikoo lahjoittaa miljoona annosta Moderna Covid-1 -rokotteita Thaimaan hallitukselle, Thaimaan ulkoministeriö paljastaa

Bangkok -

Ulkoministeriö aikoo tiedottaa Thaimaan ministerikomitealle, että Yhdysvaltojen hallitus valmistautuu lahjoittamaan Thaimaalle miljoona lisäannosta Moderna Covid-1 -rokotetta.

Ulkoministeri Don Pramudwinai paljasti lehdistölle tänään, 9. marraskuuta, että Yhdysvaltain hallitus on valmis lahjoittamaan mRNA-rokotteita Thaimaalle kansanterveysministeriön tautivalvontaosaston kautta.

Ministeriö esittää asian saavaksi hyväksynnän hallitukselta seuraavassa kokouksessa. Viranomaisten mukaan Moderna-rokotteiden alkuperäinen määrä oli noin miljoona annosta, ja ne toimitetaan kuningaskuntaan pian.

Tarkkaa toimitusaikaa kysyttäessä ministeri totesi vain, että rokote toimitetaan Thaimaahan tämän kuun aikana. Aikataulu voi kuitenkin vaihdella hallituksen päätöksestä ja tautivalvontaosaston päätöksestä riippuen.

TPN-media huomauttaa, että oli epäselvää, miksi Yhdysvaltain hallitus lahjoitti rokotteet, eikä sille annettu mitään nimenomaista selitystä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavaa matkaasi varten? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.