Amatööritähdet toivovat voivansa jäljitellä ammattilaisia ​​4th Thailand Mixed at Black Mountain -tapahtumassa

Hua Hin, Thaimaa-

Nuoret amatöörit yrittävät oppia ammattilaisilta, kun he heittävät noppaansa TrustGolfin isännöimässä TrustGolfin Black Mountain Golf and Resortissa 3.-16. marraskuuta Hua Hinissa järjestettävässä Thailand Mixed -turnauksessa.

Teini-ihmelapsi Ratchanon Chantananuwat ja kolme muuta nuorta – Eila Galitsky, Choncheewa Wongsarat ja Prompot Songkrod kilpailevat entisten mestarien Arpichaya Yubolin ja Chapchai Niratin johtamien ammattitähtien rinnalla neljännessä Thailand Mixed -tapahtumassa, joka järjestetään tiukkojen COVID-19-vastaisten protokollien mukaisesti.

14-vuotias Ratchanon palaa TrustGolf Tourille korkealla vaihteella 10 parhaan sijoituksen jälkeen All Thailand Golf Tourilla, mukaan lukien toiseksi sijoittuminen Singha Laguna Phuketissa lokakuun alussa.

”Osallistuin ensimmäiseen ja toiseen Thailand Mixed -tapahtumaan, mikä oli hauskaa. Minulle osoittautui haasteeksi pystyä kilpailemaan yhtä aikaa sekä mies- että naispelaajaa vastaan. Pelasin aiemmin samassa ryhmässä Atthaya Thikikulin kanssa (toiseksi sijoittunut ensimmäisessä ja toisessa painoksessa) ja olin vaikuttunut hänen ajomatkastaan", sanoi Ratchanon, joka sijoittui tasan 32.nd ja 17th ensimmäisessä ja toisessa Thaimaassa Mixed.

”Mustavuoren osalta vihreät eivät ole helppoja. Jos osut vääriin paikkoihin tai ohitat väylät, menetät pisteitä”, lisäsi Ratchanon, jonka lyhyen aikavälin tavoitteena on vihdoin voittaa mestaruus kauden loppuun mennessä.

Elia, myös 14-vuotias, voitti parhaan naisamatöörin edellisessä Thailand Mixed -tapahtumassa, joka järjestettiin Lake View Resort and Golf Clubilla Cha-amissa. Hän ampui yhteensä 286 ja jakaa 28. sijan Pannapa Polnaminin rinnalla.

”Olin niin innoissani voidessani pelata kolmannessa Thailand Mixedissä, jossa opin paljon ammattilaisilta. En ole kuitenkaan koskaan aiemmin pelannut Black Mountainilla. Mutta minulla oli tapana katsoa suoraa lähetystä ja tajusin, että se on erittäin vaikea rata”, sanoi Elia Chiang Main maakunnasta.

Teini-ikäisen täytyy kuitenkin toipua selkävammosta, jonka hän sai Thailand Amateur Openissa kaksi viikkoa sitten.

”Lääkäri neuvoi minua pitämään viikon tauon. Sen jälkeen jatkan harjoitteluani ja keskityn kuntooni. Tänä vuonna olen näyttänyt hyviä tuloksia ja osunut enemmän alle parin kuin viime vuonna”, Elia sanoi.

Choncheewa ja Prompat haluavat tehdä debyyttinsä ainoassa Thaimaan turnauksessa, jossa mies- ja naispelaajat kohtaavat toisiaan vastaan.

”Itse asiassa hain toiseen Thailand Mixediin, mutta en päässyt mukaan COVID-19-tilanteen vuoksi. Kun asiat paranevat, olen iloinen voidessani kilpailla uudelleen. Yritän parantaa alle 100 jaardin laukauksiani ja toivon saavani mahdollisimman paljon kokemusta ammattilaisilta tulevassa Thailand Mixedissä", sanoi Chonticha, myös 14-vuotias.

Prompat, 17, Pathum Thanista, toivoo voivansa kääntää kautensa Black Mountainilla, kun hän ei ole ollut lainkaan vaikuttava aiemmissa turnauksissaan.

”Olen kilpaillut tänä vuonna kuudessa lajissa, enkä ole vieläkään kovin tyytyväinen muotooni. Työskentelen lyhyen pelini parissa ja toivon voivani nousta tilaisuuteen neljännessä Thailand Mixedissä.

Neljäs Thailand Mixed -tapahtuma järjestetään par 72 Black Mountain Golf Clubilla, joka mittaa 7,246 6,303 jaardia miesten teestä ja 36 60 jaardia naisten teestä. 450,000 reiän jälkeen XNUMX parasta pelaajaa ja tasapelit jatkavat viikonloppukierroksille, kun taas voittaja voittaa tuottoisen XNUMX XNUMX Bt palkintorahan.

Thailand Mixedin järjestää TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus. Sitä tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fund, matkailu- ja urheiluministeriö, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Center for Covid-19 Situation Administration ja Black Mountain Golf and Resort Hua Hin.

Fanit voivat seurata kilpailua suorana lähetyksenä AISPLAY APP:ssa, https://www.facebook.com/trustgolfclub, ja TrustGolfin Youtube-kanavalla klo 9 alkaen turnauspäivinä.

--------------------------

Tietoja TrustGolfista

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia ilmoittautui tapahtumaan, mikä auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

TrustGolf tukee myös thaimaalaisia ​​pelaajia maailmanlaajuisesti. Yhtiö teki sopimuksen Thai No 1 Jazz Janewattananondin kanssa, joka on Aasian kiertueen nykyinen ykkönen. Muita TrustGolfin sponsoroimia pelaajia ovat Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul ja Prima Thammaraks.

Vuonna 2021 järjestetään yhteensä viisi TrustGolf-sarjan isännöimää Thailand Mixed -tapahtumaa, TrustGolf Tour, vuonna 2021, ja palkintorahoja on jaossa 17 miljoonaa Bt.

Amatööri- ja junioritasoilla TrustGolf järjesti TrustGolf Thailand Masters 2019, Pro-Am Championship Powered by TrustGolf ja Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Yritys luo myös Trust Golf Scholarshipin tukeakseen nuoria pelaajia ja tarjotakseen mahdollisuuden kilpailla TrustGolf-tapahtumien isännöimässä Thailand Mixedissä vuonna 2021. Se järjesti myös nuorille golfaajille suunnattuja projekteja ja turnauksia, kuten TrustGolf-stipendi, Golf kouluun ja TrustGolf. Amateur Qualifier 2021, joka valitsi pelaajat kilpailemaan Women Amateur Asia Pacific-WAAP), IMG Academy Juniors World Florida Challenge -kilpailussa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/