Live Squid Game tulossa Pattayalle pian Sanook Parkiin Geoffrey Giulianon kanssa!

Pattaya, Thaimaa-

Kalmaripeli tosielämässä!!!!

Mysteeri alkoi koskettaa sosiaalista mediaa Thaimaassa, kun kalmaripelien käyntikortteja alkoi ilmestyä suositussa merenrantakaupungissa Pattayassa. Viime viikkoina on raportoitu korttien ilmestymisestä ravintoloihin, kauppakeskuksiin ja liikkeisiin.

Mysteeri jatkui, kun ihmiset alkoivat soittaa kortissa olevaan numeroon saadakseen Netflixin Squid-pelin "Frontman" kaltaisen äänen viestin, joka kutsui soittajia sekä thai- että englanniksi pelaamaan peliä. Suosittu thaimaalainen YouTube-käyttäjä MymateNate jakoi 18. lokakuuta kuvan yhdestä saamastaan ​​kortista, mikä luo tuhansia katselukertoja, kommentteja ja jakoja sosiaalisten verkostojen kautta lisäten mysteeriä entisestään. 

Kaikki on nyt paljastettu ja hyviä uutisia Squid Game -faneille, Pattaya, Thaimaa isännöi omaa tosielämän versiota The Squid Game -pelistä. Pelipäivä on asetettu 11. joulukuuta Sanook Parkiin Pattayalla. 

Puhuessaan omistajalle Mark Stainton-James sanoi: "Squid Game on ollut valtavan suosittu ja halusimme luoda todella hauskan teemapäivän, josta kaikki voivat nauttia, kaikki pelaajat saavat Squid Gamen pelaajapaidat ja voivat osallistua jokaiseen peliin. TV-sarjan ikonisia pelejä, pysymme mahdollisimman uskollisina TV-sarjaan, jossa on paljon yllätyksiä, ilman samoja pelaamisen seurauksia!

Pelaajilla on myös mahdollisuus tavata Hollywood-näyttelijä Geoffrey Giuliano, joka esittää superpahiksia VIP4 ja näyttelee pääroolia koko päivän. 

Lisätietoja on saatavilla osoitteessa:

Sanook Park

https://sanookpark.com/squidgame

Geoffrey Giuliano

https://www.imdb.com/name/nm0321325/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/