Pattayan kaupunki avautuu ulkomaalaisille turisteille, pormestari sanoo, että yli 80 % Pattayan asukkaista on täysin rokotettu Covid-19-virusta vastaan

Pattaya -

Pattaya City on nyt avattu rokotetuille ulkomaisille turisteille matalan riskin maista ilman tiukkaa karanteenia. Pattayan kaupungin pormestari uskoo, että avaaminen onnistuu, sillä yli 80 prosenttia asukkaista on rokotettu täysin Covid-19-virusta vastaan.

Ensinnäkin, Thaimaa toivottaa tervetulleeksi täysin rokotetut ulkomaalaiset vierailijat, mukaan lukien palaavat thaimaalaiset ja ulkomaalaiset, hyväksytyistä maista saapumaan kuningaskuntaan lentoteitse ilman karanteenivaatimuksia 1. marraskuuta 2021 alkaen. TPN-media huomauttaa hyväksytyt maat ensimmäisessä artikkelissa on sittemmin nostettu yli 60:een, kuten toisessa artikkelissa näkyy.

Lehdistötiedote: Karanteeniton Thaimaa avautuu uudelleen rokotetuille turisteille 1 alkaen

Breaking: Thaimaa nosti listan "matalan riskin" maista, joissa "ei karanteenia" voi tulla "ei karanteenia" 46:sta 63:een, lisäämällä Intian ja monet muut

Lisäksi Pattaya City järjesti tänä aamuna mielenosoituksen juhlistaakseen kaupungin uudelleen avaamista turisteille ilman tiukkaa karanteenia. Alla video mielenosoituksesta.

Videouutiset: Pattaya City järjestää mielenosoituksen juhlistaakseen kaupungin uudelleen avaamista turisteille ilman tiukkaa karanteenia

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplome kertoi The Pattaya Newsille: "Tapasimme Jomtienin rantaoperaattoreiden kanssa varmistaaksemme, että olemme valmiita tähän päivään (1. marraskuuta).st) kun kaupunki avautuu kansainvälisille turisteille."

"Pattaya on nyt "BLUE(Business, Leisure, Ultimate Experience) -vyöhykkeellä" ja olemme varmoja, että se on turvallinen kaupunki. Yli 80 prosenttia Pattayan asukkaista on rokotettu täysin Covid-19:ää vastaan, ja olemme Thaimaan kolmanneksi rokotetuin paikka, vain hieman Phuketin jälkeen, ja Bangkok on ensin. Meillä on suunnitteilla monia tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten musiikkifestivaali tänä viikonloppuna ja kolmena tulevana viikonloppuna matkailun edistämiseksi. Työskentelemme yhdessä Pattayan ja sen matkailualan elvyttämiseksi. Pormestari sanoi Pattaya Newsille.

”Haluamme tänään vakuuttaa paikallisille asukkaillemme ja yrittäjillemme, että olemme valmiita menemään eteenpäin sekä matkailun että talouden osalta. Pyrimme edelleen varmistamaan, että mahdollisimman monet paikalliset yritykset saavat SHA+-sertifioinnin (Amazing Thailand Safety & Health Administration). Pormestari lisäsi.

”Ennen Covid-19:ää reilusti yli miljoona turistia vieraili sesonkiaikana vuoden 2019 lopussa. Pattaya otti vastaan ​​lähes kymmenen miljoonaa ulkomaalaista turistia vuonna 2019 ja oli 19. vierailluin kaupunki maailmassa. Kuitenkin 1st Tämän vuoden 2021 loppuun asti Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) odottaa noin 20 prosenttia tästä määrästä tai vähintään 200,000 XNUMX turistia. Tämä luku on tämänhetkinen tavoitteemme. Pattayan pormestari päätti.

TPN media toteaa, että kaupunki on vahvasti keskittynyt myös kotimaan matkailuun, ja suurin osa tulevista tapahtumista, mukaan lukien musiikkifestivaali, on suunnattu ensisijaisesti kotimaan matkailijoille. Vuonna 2019 kaupungissa vieraili ulkomaanmatkailun lisäksi lähes seitsemän miljoonaa kotimaista matkailijaa.

Mitä tulee baarin, pubin, yökerhojen, yötalouden ja viihdeteollisuuden jatkuvaan sulkemiseen Pattayassa, kaupungin viranomaiset sanoivat, että tapaamiset asianomaisten virastojen ja virkamiesten kanssa olivat käynnissä selvittääkseen, kuinka ja milloin tämä tärkeä sektori voitaisiin avata uudelleen. Se on kuitenkin toistaiseksi suljettu jopa laitonta alkoholin myyntiä ravintoloissa, kunnes säännöt on kehitetty ja pantu täytäntöön.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.