Chonburin kuvernööri määrää lisää Covid-19:ään liittyviä tilapäisiä kohdennettuja sulkemisia, yritys Bor Thongissa

Chonburi, Thaimaa-

Chonburin kuvernööri Phakkhrathon Thianchai ilmoitti viime yönä (28. lokakuuta) yrityksen väliaikaisesta sulkemisesta Bor Thongin alueella..

Chonburin PR-toimisto lähetti tilauksen eilen illalla. Määräyksissä päätetään: "Bor Thongin alueen yrityksissä löydettiin monia vahvistettuja Covid-19-tapauksia."

"Viruksen leviämisen hillitsemiseksi Chonburin tartuntatautikomitea on määrännyt seuraavan tilapäisen sulkemisen alla olevan paikan."

"Camp Engineering Group -yhtiö Bor Kwang Thongin osa-alueella eilisestä marraskuun 24. päivään."

"Kaikille tarpeellisille syille tulla sisään tai poistua on oltava Chonburin kansanterveysviranomaisen lupa. Omistajien ja toiminnanharjoittajien on noudatettava tiukasti määräyksiä."

Thaimaankieliset tilaukset ovat alla.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.