Pattaya kutsuu turisteja vierailemaan kaupunkiin ja Koh Larniin ilmaisilla parkkipaikoilla Bali Hain laiturilla

Pattaya-

Pattayan kaupungin viranomaiset kutsuvat turisteja vierailemaan kaupunkiin ja Koh Larniin ilmaisilla pysäköintipaikoilla Pattaya-kyltin edessä Bali Hai Pier -laiturilla.

Pattayan uusi apulaispormestari Wuttisak Reumkitkarn kertoi The Pattaya Newsille tällä viikolla: "Olemme saaneet valituksia siitä, että jotkut ihmiset ovat veloittaneet pysäköintipaikoista Bali Hai Pier -laiturin. Jotkut näistä "asiakkaista" veloittavista ihmisistä olivat kuulemma kodittomia, eikä kukaan heistä työskentele Pattaya Cityn palveluksessa tai sen kanssa. Jotkut ihmiset ilmoittivat, että heiltä veloitettiin jopa 500 bahtia pysäköintipaikasta. Tämä on huijaus eikä Pattaya Cityn politiikka."

"Pattaya Cityn lainvalvontaviranomaiset ovat sijoittaneet kyltin, joka ilmoittaa, että tämä alue kuuluu Pattaya Citylle ja että pysäköinti on ilmaista. Alueelle on myös asennettu kylttejä, jotka käskevät turisteille ja vierailijoille soittamaan 1337, kaupunkimme ympärivuorokautiseen vihjelinjaan, jos heiltä veloitetaan pysäköintitilasta ilmoittaakseen asiasta. Wuttisak jatkoi.

"Pysäköintialue sinisen kentän ympärillä on ilmainen paikallisille ja turisteille, erityisesti kotimaan matkailijoille, jotka ovat menossa Koh Larniin, ottavat kuvia Pattaya City -kyltillä tai nousevat läheiselle näköalapaikalle tai majakkaalueelle", Wuttisak sanoi.

”Kaikki Koh Larnin asukkaat ovat rokotettuja ja saari on alueemme suosituin turistikohde. Uskomme, että tarjoamalla lisää ilmaisia ​​parkkipaikkoja lisäämme saarella vierailun arvolupausta. Lisäksi estämme huijareita erottamasta ihmisiä kovalla työllä ansaitusta rahasta veloittamalla heiltä pysäköintipaikkoja. Olemme myös pysäyttäneet vastaavanlaisia ​​huijauksia Beach Roadilla Pattaya Beachillä, koska pysäköinti on myös ilmaista tällä alueella. Wuttisak päätti.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.