Banyan Tree Krabi juhlii ensimmäistä vuosipäivää erikoistarjouksella

KRABI, Thaimaa (20) – Banyan Treen uusin luksuslomakeskus Thaimaassa, Banyan Tree Krabi, viettää yksivuotisjuhlaansa tässä kuussa tarjoten huviloiden ja sviittien alennushintoja sekä monia muita etuja.

Ennen 31. lokakuuta tehdyistä varauksista – mutta voimassa hotellissa yöpymiseen milloin tahansa 28. helmikuuta 2022 saakka – asiakkaat saavat 20 % alennusta missä tahansa paikan päällä olevassa ravintolassa, 20 %:n alennuksen kylpylähoidoista ja joko ilmaisen puolikkaan tarjouksen. - päivän veneretki asumattomalle Koh Kongin saarelle tai 1,000 XNUMX bahtin kuponki, joka on lunastettava kaikissa hotellin myyntipisteissä.

Rauhallisella Tubkaek Beachillä, 45 minuutin ajomatkan päässä Krabin kansainväliseltä lentoasemalta sijaitseva uusi lomakeskus on luonnon reunustama – se sijoittuu vehreään metsäiseen maisemaan ja päin Than Bok Khoranin kansallispuistoa ja sen kuuluisia kohoavia kalkkikivikallioita, jotka työntyvät Andamaanienmeri, yksi Thaimaan ikonisimmista ja idyllisimmistä postikorttikuvista.

Banyan Tree Krabissa on 72 sviittiä ja huvilaa, joista jokaisessa on oma yksityinen infinity-allas ja suihkuallas. Hotellissa on kaksi ravintolaa, rantabaari, lastenkerho, kuntokeskus, kokouskeskus, korotettu häätaso ulkona sekä Banyan Treen globaalin hyvinvointibrändin mukaisesti sademetsäaiheinen kylpylä.

Varaukset ja lisätiedot: https://www.banyantree.com/en/thailand/krabi/offers/thai-resident-offer

 

Tietoja Banyan Tree Hotels & Resortsista

Banyan Tree Hotels & Resorts on johtava kansainvälinen toimija ja kehittäjä premium-lomakohteiden, hotellien, asuntojen ja kylpylöiden kokoelmalla palkittuja brändejä. Banyan Tree tarjoaa Sanctuaryn mielen, kehon ja sielun nuorentamiseksi kunnioitusta herättävissä paikoissa ympäri maailmaa. Löydä matkustamisen romantiikka uudelleen matkustaessasi ikonisiin kohteisiin, joissa odottavat aidot, ikimuistoiset kokemukset. Angsana tuo seikkailun takaisin matkustamiseen iästäsi tai syystäsi katsomatta. Angsana yhdistää paikallista tyylikkyyttä ja eloisaa ja hauskaa ilmapiiriä, ja se tarjoaa upeita kohdeleikkipaikkoja ympäri maailmaa. Cassia on rohkea uusi tarjous pitkäaikaisen oleskelun alalla, joka tarjoaa tyylikkäitä, huippuluokan hotelliasuntoja loma- ja liikematkoille. Se tarjoaa uskomattoman valinnan perheille, ystäville ja pariskunnille. Dhawa on rento ja nykyaikainen täyden palvelun hotelli, joka yhdistää mielikuvituksellisen suunnittelun, ehdottoman mukavuuden ja saumattoman teknologian yhdeksi oleskelukokemukseksi. Se kuroi joukon vaihtoehtoja todella räätälöidyn oleskelun saavuttamiseksi.

Tähän mennessä Banyan Tree Group hallinnoi ja / tai omistaa yli 48 hotellia ja lomakeskusta, 63 kylpylää ja 72 vähittäiskauppagalleriaa; sekä kolme golfkenttää 22 maassa.

www.banyantree.com     www.angsana.com        www.cassia.com           www.dhawa.com

Tietoja Banyan Treesta

Banyan Tree tarjoaa Sanctuaryn mielen, kehon ja sielun nuorentamiseksi kunnioitusta herättävissä paikoissa ympäri maailmaa. Löydä matkustamisen romantiikka uudelleen matkustaessasi ikonisiin kohteisiin, joissa odottavat aidot, ikimuistoiset kokemukset. Banyan Tree on koko huvilakonsepti, jossa on usein omat uima-altaat, ja se tarjoaa aitoa, autenttista palvelua ja ainutlaatuisen, ensiluokkaisen retriittikokemuksen.

Tietoja Angsanasta

Angsana tuo seikkailun takaisin matkustamiseen iästäsi tai syystäsi katsomatta. Angsana yhdistää paikallista tyylikkyyttä ja eloisaa hauskaa ilmapiiriä, ja se tarjoaa upeita kohdeleikkipaikkoja ympäri maailmaa. Jokainen hotelli on yksilöllisesti suunniteltu tarjoamaan tilavia ja tyylikkäitä huoneita ja sviittejä, jotka sopivat täydellisesti pariskunnille, perheille ja kaveriporukoille.

Tietoa henkilöstä Cassia

Cassia on rohkea uusi tarjous pitkäaikaisen oleskelun alalla, joka tarjoaa tyylikkäitä, huippuluokan hotelliasuntoja loma- ja liikematkoille. Se tarjoaa uskomattoman valinnan perheille, ystäville ja pariskunnille. Cassia-kiinteistöt toimivat hotellina, mutta asuntoja on myös sijoituskohteena.

Tietoja Dhawasta

Dhawa on rento ja nykyaikainen täyden palvelun hotelli, joka yhdistää mielikuvituksellisen suunnittelun, ehdottoman mukavuuden ja saumattoman teknologian yhdeksi oleskelukokemukseksi. Se kuroi joukon vaihtoehtoja todella räätälöidyn oleskelun saavuttamiseksi. Se palvelee nousevaa ryhmää suunnittelutaitoja matkustavia, jotka etsivät ainutlaatuisia kokemuksia tyylikkäistä, ainutlaatuisista kohteista.

TIETOJA BANYAN TREE GROUPista

Banyan Tree Group ("Banyan Tree Holdings Limited" tai "Group") on yksi maailman johtavista riippumattomista monibrändeistä hotellialan ryhmistä. Konsernin monipuolinen valikoima hotelleja, lomakohteita, kylpylöitä, gallerioita, golfia ja asuntoja keskittyy viiteen palkituun brändiin (Banyan Tree, Angsana, Cassia, Dhawa ja Laguna), jotka tarjoavat ainutlaatuisia suunnitteluvetoisia kokemuksia tämän päivän maailmanlaajuisille matkailijoille. ja huomenna.

Vuonna 1994 kestävän kehityksen ydinkonseptille perustettu Banyan Tree Group pyrkii luomaan pitkän aikavälin lisäarvoa kaikille sidosryhmille ja kohteille kiinteistö-, tuote- ja tuotemerkkiverkostossaan tarkoituksenmukaisen mission avulla. Banyan Tree Management Academy (BTMA) perustettiin vuonna 7,800 tukemaan konsernin tavoitteita edistämällä ihmisten kehitystä, johtamisen huippuosaamista sekä rehellistä ja tarkoituksenmukaista oppimista, ja sillä on 22 2008 työntekijää XNUMX maassa.

Banyan Tree Group on saanut 2,759 35 alan palkintoa ja tunnustusta perustamisensa jälkeen. Se on myös saanut tunnustusta sitoutumisestaan ​​ympäristönsuojeluun ja yhteisön kehittämiseen Banyan Tree Global -säätiönsä (BTGF) kautta, joka kohdistaa ryhmän ponnistelut YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Alueellisen kasvustrategiansa mukaisesti konsernin globaali jalanjälki jatkaa kasvuaan. Suunnitteilla on 48 uutta hotellia ja lomakeskusta sekä 13 toimivaa hotellia 31 maassa 2020.

Banyan Tree Group solmi strategisen pitkän aikavälin kumppanuuden Accorin kanssa vuonna 2016 kehittääkseen ja johtaakseen Banyan Tree -brändättyjä hotelleja ympäri maailmaa sekä pääsyä Accorin maailmanlaajuiseen varaus- ja myyntiverkostoon sekä kanta-asiakasohjelmaan ALL – Accor Live Limitless. Se myös perusti vuonna 2017 yhteisyrityksen China Vanke Co. Ltd:n kanssa keskittyen aktiivisen ikääntymisen ja hyvinvoinnin vieraanvaraisuusprojekteihin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/