235 ihmistä, mukaan lukien alaikäiset, pidätettiin "ravintolassa" Khon Kaenissa, koska heidän epäillään rikkoneen Covid-19-sääntöjä, juoneen alkoholia tai juhlineen laittomasti

Khon Kaen -

Yhteensä 235 asiakasta, mukaan lukien yhdeksän alaikäistä, otettiin kiinni paikallisesta toimipaikasta Muengin alueella Khon Kaenin maakunnassa varhain aamulla, 20. lokakuuta, väitetysti laittomasta alkoholin keräämisestä ja juomisesta, mikä rikkoo maakunnan määräyksiä estää Covid-19:n leviäminen.

Yli 200 Khon Kaenin provinssin poliisin virkamiestä johti ratsian ravintolaan, joka sijaitsee Maliwanin tiellä Ban Pedin osa-alueella noin kello 1. tänään saatuaan "huolestuneen kansalaisen" hälytyksen, että monet asiakkaat, joiden kerrotaan ylittäneen lääninhallituksen määräämän rajan, vieraili paikalla laillisten aukioloaikojen ulkopuolella ja rikkoi Covid-00-sääntöjä, jotka kieltävät juhlat ja sosiaaliset kokoontumiset. .

Tapahtumapaikan ns. VIP-huoneita etsittäessä löydettiin satojen juhlien joukosta yhdeksän alle 18-vuotiasta asiakasta. Alkoholijuomia löydettiin myös virvoitusjuomapulloista ja -säiliöistä, kun taas pöydille laitettiin huomaamattomasti olutkannuja turhaan yritystä naamioida, että tapahtumapaikalla tarjottiin alkoholia nykyisten Covid-19-tilausten vastaisesti.

Tämän jälkeen poliisi takavarikoi kaikki asiaan liittyvät todisteet ja pidätti kaikki 235 asiakasta Covid-19 ATK -testien seulontaa varten asiakkaan kustannuksella, taustatarkistuksia ja henkilötietoja varten läheisessä yliopiston auditoriossa, joka on avoin alue riskin vähentämiseksi. Covid-19:n leviäminen, koska tartuntaprosentti oli edelleen merkittävästi korkea Khon Kaenissa.

Aluksi kaikkia 235 asiakasta syytettiin laittomista kokoontumisista ja sellaisista toimista, jotka ovat vaarassa levitä Covid-19-koronaviruksen leviämiselle. Tiukkojen hätäasetuslakien mukaan asiakkaita uhkaa jopa kymmenien tuhansien bahtien suuruinen sakko ja mahdollinen vankeusaika.

Viihdepaikat, kuten baarit ja yökerhot, ovat olleet laillisesti suljettuina valtakunnallisesti tämän vuoden huhtikuusta lähtien, lähes 7 kuukautta, Thaimaassa. Ravintoloissa on kiellettyä tarjoilla alkoholia muutamaa aluetta lukuun ottamatta, kuten Phuket ja Samui matkailuun liittyvistä syistä. Silloinkin alkoholia pitäisi laillisesti tarjoilla täysien aterioiden yhteydessä ja osana ruokailukokemusta, ei poliisin mukaan juhlimiseen ja seurustelemiseen.

Kansalaiset, turistit ja entiset paikat ovat kritisoineet meneillään olevaa valtakunnallista yöelämän ja alkoholiin liittyvien paikkojen kieltoa, sillä päivittäiset ratsiat eri puolilla Thaimaata pidättävät edelleen satoja asiakkaita, erityisesti Pattayan ja Bangkokin kaltaisilla alueilla, jotka olivat aiemmin tunnettuja kuuluisa yöelämän kohtaus. Monet ihmiset ovat sosiaalisessa mediassa ilmaisseet huolensa jatkuvan kiellon vaikutuksista matkailuun, erityisesti mitä tulee mahdollisuuteen pidättää turisteja pelkän oluen juomisen vuoksi. Monet heistä odottavat menevänsä yöelämän kohteisiin osana lomaansa.

Covid-19-tilannehallinnon keskus eli CCSA on ilmoittanut harkitsevansa viihdepaikkojen ja baarien avaamista 1. joulukuuta mennessä, mutta ei ole luvannut tätä, mikä johtaa entistä enemmän kritiikkiin ja kasvavaan joukkoon yrittäjiä, jotka väittävät he eivät ole saaneet taloudellista tukea pidennetystä kiellosta ja sulkemisista, mikä rikkoo sääntöjä. Suurin osa äskettäin pidätetyistä yritysten omistajista sanoi, että he yrittivät yksinkertaisesti ruokkia perheensä ja ansaita elantonsa, koska heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa. Oli epäselvää, mihin toimiin ryhdyttiin yritysten omistajia vastaan ​​tässä paikassa Khon Kaenissa.

Kuva: nationaltv

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.