150. vuotuinen Chonburi Buffalo -festivaali pidettiin, mutta Covid-19-huolien vuoksi huomattavasti lievennetyllä tavalla - Photos

Chonburi -

Vuotuinen Chonburi Buffalo Racing Festival, 150th Vuosittainen painos pidettiin tänään (20. lokakuutath). Tapahtumat on kuitenkin lievennetty ensisijaisesti vain puhveliparaatiksi. Mueang Chonburin virkamiesten mukaan suosittu suurfestivaali, jossa on kilpaa, myyjiä ja festivaalitunnelmaa, ei myöskään ollut yleisölle tarkoitettu Covid19:n ja väkijoukkojen huolen vuoksi.

Video tapahtumasta on katsottavissa täältä:

Chonburin vuotuinen Buffalo Racing Festival (ประเพณีวิ่งควาย) järjestetään buddhalaisen paaston lopussa joka vuosi, ja sen perinne juontaa juurensa 150 vuotta taaksepäin. Festivaali on ainutlaatuinen ja järjestäjien mukaan ainoa laatuaan maailmassa.

Festivaali juhlistaa korkeatasoista puhveleita, jotka nauttivat Thaimaan maatalouden ja maaseudun elämäntavan ainutlaatuisena thaimaalaisena ikonina, erityisesti perinteisillä tavoilla. Jopa tähän päivään asti monet thaimaalaiset maanviljelijät, joilla ei ole varoja investoida nykyaikaisempiin vaihtoehtoihin, käyttävät puhveleita maataloustöihin, myös Chonburissa.

Tänä vuonna festivaaleilla oli vain puhveliparaati ja rituaaliseremonia ilman puhvelikilpailua Covid-19:n vuoksi. Tapahtumaan ei myöskään annettu paljon "julkaisua edeltävää" hypeä tai ilmoituksia, myös paikallisten tiedotusvälineiden kautta, jotta väkijoukkoja ei houkuttelisi paraatiin. Tapahtuman järjestäjät olivat edelleen huolissaan Chonburin Covid-19-tilanteesta. Kaupunki (Mueang).

 

Buffalo-paraati pidettiin klo 8. Paraatiin liittyi Mueang Chonburin kunnanjohtaja Sutikorn Jamroenpanich, hänen asianomaisten virkamiesten seurue ja paikalliset asukkaat. Ja tietysti monia puhveleita.

Toivotaan, että ensi vuoden Buffalo-festivaaleilla voidaan jatkaa normaaliin toimintaan, mukaan lukien erittäin suosittu kilpa-osa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.