Kolme ihmistä loukkaantui, kun sedanin kuljettaja törmäsi tiepuomiin Banglamungissa

Banglamung -

Kolme ihmistä on loukkaantunut sen jälkeen, kun sedanin kuljettaja törmäsi tien esteisiin moottoritiellä 7 Nongpruessa. Liikenne väheni eilen onnettomuuden seurauksena monta kilometriä taaksepäin (18th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 5 moottoritien 30 osuudella 7 Nongpruessa.

Ensimmäiset pelastusryhmät, Nongpruen poliisi ja Pattaya News -tiimi saapuivat onnettomuuspaikalle etsimään vaurioituneen sedanin ja lava-auton. Kolme sedanissa ollutta henkilöä loukkaantui. Kaikki kolme vietiin paikalliseen sairaalaan lääkärinhoitoon. Onnettomuuden seurauksena liikenne supistui useita kilometrejä taaksepäin. Nongpruen poliisi ei salannut loukkaantuneiden nimet onnettomuuden taustalla olevien olosuhteiden lisätutkimuksia odotettaessa.

Lava-auton kuljettaja, jonka nimeä ei kerrottu lehdistölle ja joka ei loukkaantunut, kertoi ensiapuun ja lainvalvontaviranomaisille: "Seudunkuljettaja ajoi suurella nopeudella ennen kuin törmäsi tiepuomiin ja lava-autooni. He menettivät hallinnan ja olivat piittaamattomia ylinopeudessaan."

Nongpruen poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisten lisäoikeudellisten toimien ja vastuun selvittämiseksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.