British Council tekee yhteistyötä MHESI:n kanssa ja nostaa 7 thaimaalaista yliopistoa maailman kärkisijoille

bangkok 14th Lokakuu 2021 – Assoc. Prof. Pasit Lorterapong, (Keskellä) apulaiskansleri, korkeakoulutus-, tiede-, tutkimus- ja innovaatioministeriö Sekä Rouva Helga Stellmacher, (2nd oikealta) Thaimaan British Councilin johtaja käynnisti Thaimaan ja Yhdistyneen kuningaskunnan maailmanluokan yliopistokonsortio, jonka tavoitteena on viedä 15 ohjelmaa 7 thaimaalaisesta yliopistosta maailman kärkisijoille.

Konsortion odotetaan johtavan kansainvälistä yhteistyötä maiden korkeakoulusektoreiden välillä sekä tukevan Thaimaan yliopistojen matkaa kohti huippuosaamista opetuksessa, tutkimuksessa ja innovaatiokyvyssä avaintekijöinä korkeamman sijoituksen saavuttamisessa maailman yliopistojen sijoituksissa. Konsortion avajaisia ​​pidettiin hiljattain Pathumwan Princess -hotellissa.

 Näkyy kuvassa (vasemmalta oikealle)

  1. Thidaporn Wareenin, koulutuspäällikkö, British Council Thaimaassa
  2. Panspermia Aruni, vanhempi henkilöresurssien kehittämisasiantuntija, kansliasihteerin toimisto, MHESI
  3. Assoc. Prof. Pasit Lorterapong, apulaiskansleri, korkeakoulutus-, tiede-, tutkimus- ja innovaatioministeriö
  4. Helga Stellmacher, Thaimaan British Councilin johtaja
  5. Hanya Tangsuk, Thaimaan British Councilin koulutus- ja tiedejohtaja

 

# # #

Tietoja British Councilista

British Council on Ison-Britannian kansainvälinen kulttuurisuhteiden ja koulutusmahdollisuuksien järjestö. Rakennamme yhteyksiä, ymmärrystä ja luottamusta ihmisten välille Isossa-Britanniassa ja muissa maissa taiteen ja kulttuurin, koulutuksen ja englannin kielen avulla. Viime vuonna tavoitimme yli 80 miljoonaa ihmistä suoraan ja kaikkiaan 791 miljoonaa ihmistä, mukaan lukien verkossa, lähetysten ja julkaisujen kautta. Olemme vuonna 1934 perustettu Yhdistyneen kuningaskunnan hyväntekeväisyysjärjestö, jota hallitsee kuninkaallinen peruskirja, ja Yhdistyneen kuningaskunnan julkinen elin. Saamme Ison-Britannian hallitukselta 15 prosentin perusrahoituksen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/