Pattaya on valmis "uudelleenavaukseen", jossa on viisi suurta päätapahtumaa marras- ja joulukuussa, sanoo niiden tapahtuvan

Pattaya –

Pattaya City on valmis Pattayan "uudelleenavaukseen" rokotetuille ulkomaalaisille turisteille ilman karanteenia, ja siellä järjestetään viisi suurta päätapahtumaa vuoden loppuun asti.

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O’Cha ilmoitti aiemmin tällä viikolla, lokakuun 11. päivänä, kansallisesti televisioidussa puheessaan, että maa avataan uudelleen täysin rokotetuille ulkomaisille turisteille matalan riskin maista ilman karanteenia 1. marraskuuta mennessä. TPN-media huomauttaa, että tämä ei ole vielä viimeistelty ja virallista tai kiveen hakattu maiden tai prosessien luetteloon, mutta tiedot julkaistaan ​​edelleen.

Ensinnäkin alla muutamia viiteartikkeleita lukijoillemme:

Thaimaan pääministeri ilmoitti maan avaavansa uudelleen rokotetuille turisteille matalan riskin maista, harkittavansa baarien ja viihdepaikkojen avaamista

Pattayan kaupungin pormestari puhui TPN:n toimittajille viime kuussa tämän vuoden 26. ja 27. marraskuuta järjestettävästä ilotulitusfestivaalista, joka on kaupungin kalenterisuunnitelmassa, mutta vaatii vahvistuksen ja lopullisen hyväksynnän CCSA:lta (Center for Covid-19 Situation Administration) ennen muuttoa. eteenpäin.

Pattaya Mayor julkaisee virallisesti alustavan tapahtumaaikataulun lomakaudelle: ilotulitus, musiikkifestivaali ja paljon muuta - mutta vaatii lopullisen CCSA:n hyväksynnän

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplome kertoi TPN-medialle eilen 13. lokakuuta: "Yli 70% Pattayan ihmisistä on saanut toisen annoksen Covid-19-rokotteita tässä vaiheessa talorekisteröinnin ja vakituisten asukkaiden perusteella. Olemme myös jatkuvasti rokottaneet ulkomaalaisia, erityisesti Central Festivalilla Bangkok Hospital Pattayan avulla. Kaikilla ehdokkailla Koh Larnin asukkailla on tällä välin ollut mahdollisuus saada kolmas annos Covid-19-rokotetta tässä vaiheessa. Lisäksi yli 4,000 12 Pattayasta 17–19-vuotiasta opiskelijaa aikoo saada tämän kuun lopussa Covid-XNUMX-rokotteen vanhempiensa luvalla.

“Aiomme järjestää viisi päätapahtumaa ensi kuun ensimmäisestä viikosta tämän vuoden loppuun. Aloitamme Pattayan musiikkifestivaaleilla, joita seuraa Loy Krathong -festivaali, kansainvälinen ilotulitusfestivaali, Naklua Walk and Eat -festivaali ja lopuksi Pattaya Countdown Festival.†Pormestari jatkoi.

„Kotimaan matkailijat ovat myös kiinnostuneita tulemaan mukaan näille festivaaleille. Nämä tapahtumat kannustavat myös kansainvälisiä turisteja vierailemaan Thaimaassa. Seuraamme kuitenkin edelleen tiukasti Covid -19 -mittauksia näiden tapahtumien aikana.'' Pormestari päätti.

TPN-media huomauttaa, että tapahtumat eivät ole vielä saaneet virallista CCSA-hyväksyntää, mutta pormestari odottaa sen tämän kuun loppuun mennessä ja että kaupungilla on laaja suunnitelma tapahtumien järjestämiseksi turvallisesti samalla kun estetään Covid-19.

Raportoimme myös aiemmin tänään että Pattaya City tavoittelee thaimaalaista supertähti Lalisa “Lisa” Blackpinkiä mahdollisesti esiintyäkseen Pattaya Countdown Festivalilla.

TPN-media huomauttaa, että vaikka tapahtumat näyttävät etenevän suunnitellusti, Pattayan tärkeimmän nähtävyyden baarien, yöelämän ja viihdepaikkojen uudelleen avaamiselle ei ole vielä asetettu päivämäärää. Tässä vaiheessa CCSA on vain ilmoittanut "harkittavansa" näiden paikkojen avaamista 1. joulukuuta mennessä. Itse asiassa, teknisesti, alkoholin käyttö ravintoloissa on edelleen kiellettyä Pattayassa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.