Thaimaan poliisi varoittaa nuoria jäljittelemästä väkivaltaisia ​​pelejä Netflixin korealaisesta Squid Game -sarjasta.

Bangkok -

Poliisi eversti Kritsana Pattanacharoen, Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaistiedottaja, on varoittanut yleisöä, erityisesti thaimaalaisia ​​nuoria, olemaan jäljittelemättä kuuluisan Netflixin korealaisen sarjan "Squid Game" väkivaltaisia ​​pelejä, koska se saattaa lisätä rikollisuutta ja häiriöitä thaimaalaisen yhteiskunnan .

Apulaistiedottajan mukaan puolisulkutoimenpiteet Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi ovat välillisesti pakottaneet ihmiset pysymään kotona ja viettämään enemmän aikaa sosiaalisessa mediassa ja viihteessä. Elokuvien ja sarjojen katsominen nettialustoilla on myös yksi suosituimmista vapaa-ajan aktiviteeteista.

Joitakin draamoja tai elokuvia voi kuitenkin sisältää sopimaton sisältö tai liiallinen väkivaltainen käyttäytyminen, kuten eversti Kritsanan mukaan tämän päivän erittäin suosittu online-sarja "Squid Game", joka on luokiteltu 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Jokaisen jakson väkivaltaisilla ja kauhistuttavilla kohtauksilla poliisi oli huolissaan siitä, että se voi johtaa siihen, että nuoret matkivat pelejä, mikä saa yleisön käyttäytymään väkivaltaisesti tai kuvittelemaan, että he ovat samanlaisissa peleissä kuin sarjassa.

Kritsana totesi eilen iltapäivällä, sunnuntaina 10. lokakuuta pidetyssä lehdistötilaisuudessa: ”Jäljittely, erityisesti lasten tai nuorten kohdalla, voi johtaa rikollisuuteen, joka vaikuttaa muiden elämään, ruumiiseen ja omaisuuteen. Vanhempien on siksi valvottava tarkasti lastensa sosiaalisen median ja viihdesisällön käyttöä luodakseen oikeanlaisen ymmärryksen ja mediavalikoiman."

เฟคนิวส์ '! ยืนยัน ไม่ มี ม็อบ ทะลุ แก๊ส ถูก ตร. ทำ ร้าย ร่างกาย - ขโมย เงิน 3 พัน | เดลินิวส์

Poliisikenraali Suwat Jangyodsuk, Thaimaan kuninkaallisen poliisin komissaari, lisäsi, että viranomaiset olivat tietoisia median aiheuttamista vaaroista ja ongelmista kotona oleskelun aikana ja yrittivät lisätä yleistä tietoisuutta.

"Thain kuninkaallisen poliisin kaikille osastoille tiedotettiin ja ne lisäisivät yleisön sosiaalista tietoisuutta. Sillä välin perheenjäsenten tulee tarkkailla lasten käyttäytymistä ja neuvoa heitä asioissa”, komissaari päätti.

Squid Game on ollut Netflixin mukaan maailman ykkössarja useiden viikkojen ajan, ja siitä voi tulla kaikkien aikojen katsotuin sarja. Sarja on myös hallinnut Tiktokia tuhansilla videoilla ja meemeillä, joista monet ovat thai-kielisiä. Suosittu online-peli Roblox on myös nähnyt monia pelaajien perustamia jäljitelmäpelejä, joista on tullut valtavasti suosittuja useiden viime viikkojen aikana, myös Thaimaan kansalaisten keskuudessa.

Sarja kertoo sadoista kilpailijoista, jotka ovat huolissaan tuuristaan ​​ja rahoituksestaan, ja jotka suostuvat kilpailemaan lasten peleissä valtavasta rahapalkinnosta. Jos he kuitenkin putoavat peleistä, heidät tapetaan.

Sosiaalisen median reaktiot Thaimaan poliisin ilmoitukseen Squid Gamen kritiikistä ovat saaneet lähes yleistä kritiikkiä poliisia kohtaan "netizensiltä", toteaa TPN-media. Monet kommentoijat esittivät poliisin väkivaltaisen voiman väärinkäytön, joka hajottaa viimeaikaiset mielenosoitukset ja pidätti alaikäisiä, ja väittivät, että tämä oli tekopyhyyttä kritisoidessaan Squid Gamea.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.