Bali Hain laiturilla sijaitsevan kiistanalaisen Waterfront Condon omistajat pyytävät mahdollisuutta jatkaa rakentamista vs. rakennuksen purkaminen

Pattaya -

Bali Hai Pier -laiturilla sijaitsevan kiistanalaisen Waterfront Condon takana oleva rakennusyritys on purkumääräyksen alaisena pyytänyt Pattayan kaupungintalolta muodollisesti lupaa uudelleenrakentamiseksi.

Monet paikalliset asukkaat ja turistit ovat huomanneet ison 53-kerroksisen asunnon, joka seisoo keskeneräisenä ja hylättynä Bali Hain laiturin sisäänkäynnillä. Tarina on jatkunut monta, monta vuotta. Sen sijaan, että luettelemme koko menneen tarinan tänne, tarjoamme alla täydellisen perusteellisen artikkelimme, jossa kerrotaan huoneiston historiasta ja sen kiistanalaisesta menneisyydestä.

Tarina hylätyn Waterfront-huoneiston takana Bali Hai Pierin lähellä Pattayassa

Viime vuoden syyskuussa Pattayan kaupunginvaltuusto kehotti ryhtymään oikeustoimiin ja purkamaan kiistanalaista hylättyä Waterfront-asuntoa Bali Hain laiturilla, kuten alla näkyy. Rakennusta ja omistajia vastaan ​​määrättiin laillinen purkumääräys.

Pattayan kaupunginvaltuusto vaatii oikeustoimia, purkamista Bali Hain laiturilla sijaitsevaa kiistanalaista hylättyä Waterfront-asuntoa vastaan

Viimeinen julkinen uutinen Waterfront-asunnosta oli marraskuun 2020 lopulla, jolloin Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume sanoi aikovansa purkaa asunnon itse kaupungin resursseja käyttämällä, jos siihen osallistuvat yritykset eivät tee, ja laskuttaa niitä myöhemmin. Artikkeli tästä on myös alla.

Pattaya City suunnittelee kaatavansa ja purkavansa Bali Hain laiturilla sijaitsevan hylätyn Waterfront-asunnon mahdollisimman pian ja laskuttavansa omistajia

Eilen (9th), Bali Hai Construction Company Bali Hai Company Limitedin puolesta, joka on aiemmin ilmoittanut olevansa konkurssissa kaikkien rakennusta koskevien oikeudenkäyntien vuoksi, on virallisesti jättänyt Pattayan kaupungin jälleenrakennuslupapyynnön purkumääräyksestä huolimatta, hieman yllättävä käänne lähes vuoden ilman julkisia uutisia. Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan kulissien takana asunnosta on kuitenkin käyty monimutkaisia ​​oikeudenkäyntejä ja keskusteluja, joissa on kiihkeästi kiistelty joka puolella.

Suurin ongelma Waterfrontin kanssa ja miksi se "keskeytti" rakentamisen vuonna 2014 oli seuraava, otettu viimeisimmästä asuntoa koskevasta artikkelistamme marraskuussa 2020:

– Rakennusta on kehitetty yli vuosikymmenen ajan, ja rakennuksen rakentaminen keskeytettiin monien yksityisten kansalaisten ja ympäristöjärjestöjen esittämien oikeusjuttujen seurauksena, joiden mukaan rakennus oli laiton ja estänyt sen, mitä he kutsuivat hyvin rakastetuiksi Pattayan kukkulalta. peitti näkymän kuuluisan amiraalin ja kuninkaallisen prinssin Abhakara Kiartivongsen – Chumphonin prinssin – tärkeästä muistomerkistä, mikä kuulemma loukkasi monia thaimaalaisia. Sillä välin rakennuksen takana oleva yritys on toistuvasti vaatinut kaikki heidän paperityönsä ja luvat vaadittiin laillisesti.

Nämä oikeusjutut ja nyt kahdeksan vuotta jatkunut draama useiden osapuolten välillä, mikä on hyvin tiivistetty aiemmin linkitetyissä artikkeleissa, ovat edelleen osuneet tiesulkuihin. Waterfront on laillisen purkumääräyksen alaisena, mutta Pattayan kaupungintalon mukaan kysymys siitä, kuka ja miten puraisi rakennuksen, on vaivannut tilannetta jo vuoden., kun taas rakennus on edelleen se, mitä monet paikalliset asukkaat kutsuvat valtavaksi silmänsärkyksi.

Bali Hai -rakennusyhtiö ilmoitti uudelleenrakennuslupahakemuksessaan että he ovat valmiita purkamaan rakennuksen useita kerroksia estääkseen Pattayan näkökulman näkymisen ja ympäristöryhmien loukkaamisen. He ovat myös valmiita vähentämään huolia lisääntyvästä liikenteestä rakentamalla yhteyksiä läheisille teille. TPN-media huomauttaa kuitenkin, että vain kahdeksan kerroksen purkaminen, kuten kaupungin äskettäin julkaisemassa paperityössä ehdotettiin, ei muuta merkittävästi Pattayan näkökulmasta estettyä näkymää useiden paikallisten ympäristöryhmien mukaan.

Tällä hetkellä Pattayan kaupungin viranomaiset sanoivat kuitenkin, että he eivät voi antaa Bali Hai -rakennusyhtiön jatkaa rakentamista välittömästi, koska se ei noudata rakennusvalvontalakia. Pattayan kaupungintalon mukaan rakennuksen etuosa, joka on Bali Hai Pierin vieressä, ei liity yleisiin teihin molemmin puolin, ja se tunkeutuu myös julkiseen maahan. Pattayan kaupungintalon mukaan nämä molemmat tekijät tukkiisivat alueen liikenneongelmiin. Bali Hai Construction Company on aiemmin kiistänyt väitteen, jonka mukaan he tunkeutuisivat julkiselle alueelle, vaikka tämä riippuu siitä, mitataanko etäisyys rakennuksesta mereen vai rakennuksesta laiturin päähän, kuten jotkut ympäristöryhmät aiemmin väittivät.

Kuten aiemmin mainittiin, Pattaya City on jo määrännyt rakennuksen purettavaksi ja sille on myönnetty laillinen hyväksyntä, mutta johtuen useista ongelmista, jotka liittyvät kysymyksiin rakennuksen turvallisesta purkamisesta ja mikä tärkeintä siitä, kuka vastaa kustannuksista, purkua ei ole vielä tapahtunut, vaikka se määrättiin virallisesti yli vuosi sitten.

Pattayan kaupungin viranomaiset totesivat myös, että on oikeudellisesti epäselvää, voidaanko uudelleenrakennuslupapyyntö tehdä sen jälkeen, kun purkumääräys on annettu. Kuten yllä olevissa artikkeleissamme mainittiin, on myös vireillä kymmeniä oikeudenkäyntejä asunnosta etukäteen maksaneiden vuokralaisten ja kiinteistön omistajien välillä, jotka voivat vaikeuttaa prosessia. Thaimaan asukkaat sosiaalisessa mediassa kuultuaan uutisen, että rakennuksen omistajat yrittivät hakea lupaa rakentamisen aloittamiseen uudelleen, näyttivät vastustavan lähes kaikkialla TPN-tiimin yössä lukemien kommenttien mukaan, ja jotkut paikallisten ympäristöjärjestöjen kanssa tekemisissä olevista esiintyivät. nostaa mahdollisesti lisää oikeusjuttuja estääkseen tällaisen toiminnan.

Toistaiseksi näyttää siltä, ​​​​että rakennus on edelleen sidoksissa monimutkaiseen, monimutkaiseen ja loputtomalta näyttävään lailliseen painajaiseen ilman etenemissuunnitelmaa, TPN-media huomauttaa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.