Thai Vietjet tukee lääketieteellisten laitteiden kuljetusta

(Bangkok, 6. lokakuuta 2021) – Osana panostaan ​​yhteiskunnalle ja yhteisölle Thaimaan COVID-19-tilanteen aikana Thai Vietjet tuki Thaimaan kansanterveysministeriötä lääkinnällisten laitteiden kuljettamisessa lääkinnällisiin yksiköihin koko maassa COVID-taudin ehkäisemiseksi ja hallitsemiseksi. 19 epidemia Thaimaassa.

Lisäksi lentoyhtiö laajentaa edelleen ilmaisten lentolippujen tarjousta lääkintähenkilöstölle, joka on liittynyt taisteluun Covid-19:ää vastaan. Thai Vietjet on tarjonnut ilmaisia ​​lentolippuja kesäkuusta 2020 lähtien ja jatkaa ilmaisten lentolippujen matka-aikaa 31. joulukuuta 2021 asti kaikille Thaimaan Covid-19-ehkäisy- ja valvontakomitean jäsenille sekä 160 hoitoon nimetyn sairaalan lääkäreille ja sairaanhoitajille. Covid-19-potilaista Thaimaassa. Lääketieteellinen henkilökunta, joka haluaa saada ilmaiset liput, voi ottaa yhteyttä lentoyhtiöön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vz.support@vietjetair.com vähintään 7 päivää ennen lähtöpäivää.

###

Tietoja Vietjetistä:

 Uuden aikakauden lentoyhtiö Vietjet ei ole vain mullistanut ilmailuteollisuutta Vietnamissa, vaan se on myös ollut edelläkävijä lentoyhtiö koko alueella ja ympäri maailmaa. Keskittyen kustannusten hallintakykyyn, tehokkaaseen toimintaan ja suorituskykyyn, Vietjet tarjoaa lentomahdollisuuksia kustannussäästöillä ja joustavilla hinnoilla sekä monipuolisia palveluita asiakkaiden vaatimuksiin.

Vietjet on International Air Transport Associationin (IATA) täysivaltainen jäsen, jolla on IATA Operational Safety Audit (IOSA) -sertifikaatti. Vietnamin suurimpana yksityisenä lentoyhtiönä lentoyhtiölle myönnettiin korkein turvallisuusluokitus 7 tähdellä vuosina 2018, 2019 ja 2020 maailman ainoalta turvallisuus- ja tuoteluokitussivustolta airlineratings.com, ja se on yksi maailman 50 parhaan lentoyhtiön joukossa terveen rahoituksen osalta. ja Airfinance Journalin toiminta vuosina 2018 ja 2019. Lentoyhtiö on myös nimennyt parhaaksi halpalentoyhtiöksi tunnetuilta organisaatioilta, kuten Skytrax, CAPA, Airline Ratings ja monet muut.

Thai Vietjet tekee yhteistyötä Vietjetin kanssa laajentaakseen lentoverkostoaan ja tarjotakseen maailman matkustajille enemmän mahdollisuuksia tutustua Thaimaahan ja moniin muihin maihin. Tällä hetkellä lentoyhtiö liikennöi 14 kotimaan reittiä Bangkokista (Suvarnabhumi) Chiang Maihin, Chiang Raihin, Phuketiin, Krabiin, Udon Thaniin, Hat Yaihin, Khon Kaeniin, Nakhon Si Thammarat, Ubon Ratchathani ja Surat Thani, alueiden välisiä lentoja Phuketista. Chiang Raihin, Chiang Maihin ja Udon Thaniin, myös suorat lennot Hat Yaista Chiang Raihin, 8 reittiä, jotka yhdistävät Thaimaan ja Vietnamin, kuten Bangkok Da Lat/Da Nangiin, ja enemmän kansainvälisiä reittejä Thaimaasta Manner-Kiinaan.

Lisätietoja osoitteessa www.vietjetair.com

Edellinen oli Thai Vietjetin lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/