Novo Nordisk Thailand saavutti parhaan työpaikan sertifikaatin toista vuotta peräkkäin

Seuraava on Novo Nordisk Thailandin lehdistötiedote. Heidän ajatuksensa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

BANGKOK – (BUSINESS WIRE) – lokakuu 04, 2021

Novo Nordisk Thailand, maailmanlaajuisen terveydenhuoltoyhtiön tytäryhtiö, jolla on yli 95 vuoden innovaatio ja johtajuus diabeteksen hoidossa, on tunnustettu yhdeksi parhaista Thaimaassa työskentelevistä yrityksistä sekä vuosina 2020 että 2021.

Yritys tarjoaa palkittua kulttuuria, etenemismahdollisuuksia, urakoulutusta ja -kehitystä, korkean tason mentorointia, henkistä ja fyysistä hyvinvointia koskevia aloitteita, ympäristö- ja sosiaalisia aloitteita sekä kilpailuetuja, jotka johtavat sen tunnustukseen Thaimaan suosituimpien työnantajien joukossa. Yrityksen tulosten mukaan 99 % työntekijöistä sanoi, että se on loistava työpaikka verrattuna 82 %:iin tyypillisessä thaimaalaisessa organisaatiossa.

"Novo Nordisk Thailand asettaa etusijalle kaikki työntekijät ja heidän perheensä tämän meneillään olevan pandemian aikana ja viestii selkeästi terveydestä, turvallisuudesta ja ympäristöstä. Oikea-aikainen sitoutuminen kotoa työskentelyyn on organisoitu vilkkaasti. Keskittyminen henkilöstön hyvinvointiin on tänä aikana erittäin kiitettävää ja arvostettua. Joukkuehenki ei koskaan petä varmistaessaan, että kaikki esteet hoidetaan yhdessä vastaavasti ja juhlitaan onnistumisia läpi vuoden.” sanoi yksi haastatelluista Novo Nordisk Thailand -työntekijöistä.

"Meillä on kunnia olla parhaiden yritysten joukossa Thaimaassa kahden peräkkäisen vuoden ajan." sanoi John Dawber, Novo Nordiskin Thaimaan pääjohtaja. "Olen todella nöyrä tuloksista, koska olemme paras työpaikka Thaimaassa kahtena peräkkäisenä vuotena, erityisesti COVID-2-pandemian aikana. Työskentelemme ahkerasti ja omaksumme järjestelmällisen lähestymistavan palautteen perusteella varmistaaksemme, että tarjoamamme ympäristö on sellainen, jossa kaikki ihmiset voivat nauttia, tuntea olonsa turvalliseksi, osallisiksi ja menestyä. Myös kotoa käsin työskennellessämme kiinnitämme entistä enemmän huomiota tiimiemme yksilöllisiin olosuhteisiin ja luomme työntekijöillemme parhaan työympäristön vaikeissa tilanteissa.”

”Viime vuoden Paras Työpaikka -palkinnosta saatua palautetta käytettiin parantamaan edelleen, vastaamaan henkilöstötarpeisiimme. Olemme erityisen iloisia siitä, että pystyimme parantamaan kaikkia kyselyn 8 ulottuvuuden pisteitä vuoteen 2020 verrattuna. Yrityksemme menestyksen avain on työntekijämme. Kiitämme heitä heidän valtavasta panoksestaan ​​yrityskulttuuriimme, luottamuksestaan ​​tehtäväämme ja rehellisestä palautteestaan. sanoi Vera Bakirova, Novo Nordisk Thailandin henkilöstöjohtaja.

”Pandmian tuomista vaikeuksista huolimatta Novo Nordisk Thailand ei ole vain kyennyt saavuttamaan erinomaisia ​​liiketoimintatuloksia ja vaikuttamaan positiivisesti yhteiskuntaan ja ympäristöön, vaan myös ansaitsemaan työntekijöidensä luottamuksen jatkaa toimintaansa yhtenä Thaimaan parhaat työpaikat”

TIETOJA PARASISTA TYÖOHJELMISTA

Best Places To Work on maailmanlaajuinen sertifiointiohjelma, joka tunnustaa johtavat työpaikat monissa maissa ympäri maailmaa. Oma arviomme analysoi yrityksen houkuttelevuutta kaksivaiheisella prosessilla, joka keskittyy kahdeksaan työpaikkatekijään, mukaan lukien kulttuuri, johtajuus, kasvumahdollisuudet ja ihmisten käytännöt. Työtyytyväisyystutkimuksen lisäksi teemme HR-arvioinnin, jossa keskitytään organisaatiossa toteutettuihin HR-käytäntöihin verrattuna meidän henkilöstökehysstandardimme, joka on todistetusti tuottanut markkinoiden johtavaa liikevaihtoa ja lisää innovaatioita.

Lisätietoja on osoitteessa www.bestplacestoworkfor.org

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/