Sveitsin kansalaisen Udon Thanissa tappaman thaimaalaisen miehen perheenjäsenet väittävät, että motiivina oli tapaus ei raha

KUVA: Sanook

Udon Thani -

Sveitsin kansalaisen Udon Thanissa sunnuntaina surmaaman uhrin perheenjäsenet paljastivat oman puolensa tarinasta eilen 5. lokakuuta väittäen, että uhri tapettiin, koska hänellä oli suhde.

Sathien Chantarakhantri, 53, löydettiin kuolleena jaloineen ja aseistettuna 63-vuotiaan Sveitsin kansalaisen Rudolf Joseph Rothyn talosta. Mueang Udon Thanin alueella sunnuntaina puolenyön aikoihin. Rudolf, joka oli paikalla thaimaalaisen vaimonsa kanssa, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset salasivat, väitti myönsi tappaneensa miehen ja totesi, että Sathien oli uhannut häntä ampuma-aseella rahasta ja että hänen toimintansa tapahtui itsepuolustukseksi. sen jälkeen, kun Sathien tunkeutui hänen omaisuuteensa. Rudolf väittää sitoneensa miehen, koska hän pelkäsi Sathienin toipuvan ja hyökkäävän hänen ja hänen perheensä kimppuun.

Sveitsiläistä talonomistajaa syytettiin alun perin muiden pahoinpitelystä kuoliaaksi, kun taas vainajaa syytettiin myös yöllä tapahtuneesta tunkeutumisesta, ampuma-aseen kantamisesta julkisella paikalla ja murhan yrityksestä.

Vainajan perheenjäsenet kertoivat kuitenkin eilen paikallisille toimittajille, etteivät he uskoneet Rudolfin väitteitä Sathienin murtautumisesta hänen taloonsa rahan takia, koska hänellä ei ollut rahaongelmia ja hän tarjosi usein rahaa Rudolfin thaimaalaiselle vaimolle ajoittain. Sen sijaan perheenjäsenet väittivät, että tapaus koski väitettyä Sathienin ja Rudolfin vaimon välistä suhdetta.

KUVA: Sanook

Sathienin setä Thaworn Phumphet, 65, kertoi paikallisille thaimaalaisille toimittajille, että Sathienilla oli kerran ollut vaimo ja lapsia, mutta he erosivat, koska hänellä oli salasuhde ulkomaalaisen vaimon kanssa. Aseesta Thaworn sanoi, että vainaja osti aseen laillisesti noin vuosi sitten rekisteröitynä käytettynä aseena.

Sathienin äiti Khan Chantarakhantri kertoi Thaimaan lehdistölle, että hänen poikansa oli salaa suhteessa Rudolfin vaimoon 2-3 vuoden ajan. Syynä hän meni sisälle taloon oli se, että vaimo oli kuulemma soittanut hänelle. Kuitenkin Sathien sen sijaan kohtasi ulkomaalaisen ennen riitaa ja sitä seuraavaa fyysistä riitaa.

– Ruumiinavaus päätteli, että hän kuoli maksan repeämään. Hänet on saatettu hakattu kuoliaaksi. Ole rehellinen äläkä sano, että poikani meni ryöstämään ulkomaalaista. Se pilaa perheemme mainetta", hän lisäsi.

Useat thaimaalaiset medialähteet huomauttivat, että Sathien oli äskettäin myynyt maata ja saanut sen seurauksena kohtuullisen rahasumman, mikä herätti kysymyksiä siitä, miksi hän mahdollisesti ryöstäisi kenenkään saadakseen lisävaroja. Toimittajat lähestyivät Rudolfia saadakseen tilaisuuden vastata thaimaalaisen perheen lausuntoihin eilen illalla, mutta hän kieltäytyi puhumasta lehdistölle paikallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Udon Thanin poliisin mukaan oikeusjärjestelmä ottaa käyttöön kaikkien asianosaisten lausunnot osana tutkintaa ja että poliisi jatkaa todisteiden keräämistä tapauksen ympäriltä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.63 (8 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.