Iäkäs Chonburi-mies voitti thaimaalaisessa lotossa ensimmäisen palkinnon, 30 miljoonaa bahtia

KUVA: กล้วยหอม คนส่งรางวัลใหญ่

Bo Thong, Chonburi –

Iäkäs mies, joka on toistaiseksi pyytänyt nimensä salaamista paikallisilta viranomaisilta, on tiettävästi voittanut eilen (1. lokakuuta) Thaimaan kansallisen lottovoiton.st), sai 30 miljoonan bahtin palkinnon Bo Thongissa, Chonburin alueella, joka sijaitsee koillisessa.

Videoversio tästä tarinasta on täällä:

Thaimaan arpajaiset julkaistaan ​​kahdesti kuukaudessa (joka kuukauden 1. ja 16. päivä).

Voittavan lottolipun myyjä, Ms Passaya Tangtanachantakorn, joka myy arpajaisia ​​huoltoasemalla Klong Mue Saissa That Thongin osa-alueella, kertoi uutisen Pattaya News -toimittajille myöhään eilen iltapäivällä.

KUVA: Huippuuutiset

”Eilen aamulla, 1. lokakuuta, iäkäs thaimaalainen, joka pyysi nimensä salassapitoa ja yleensä ostaa arpajaisia ​​kioskistani, pyysi arpalippuun numeroa 7. Hän sanoi, että "7" on aina loton ensimmäisessä voitossa. Hän valitsi viisi sarjaa numerosta 578171. Passaya totesi.

”Loton julkistamisen jälkeen Hän soitti minulle vahvistaakseen, että hän voitti viisi sarjaa ensimmäisen palkinnon lotossa. Hän on kuitenkin pyytänyt henkilöllisyytensä salaamista tällä hetkellä mahdollisen kuuluisuuden vuoksi ja työskentelee juridisten neuvonantajien kanssa ennen kuin hän aikoo lunastaa palkinnon ja tehdä rikosilmoituksen Thaimaan lain mukaisesti. Passaya päätti.

TPN-media huomauttaa, että Thaimaassa on epätavallista, että joku pyytää nimettömyyttä lottovoiton jälkeen palkinnon lunastamiseen liittyvien prosessien, kuten poliisiasemalle ilmestymisen, vuoksi, vaikka se on yleistä monissa muissa maissa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.