Lehdistötiedote: Nyt 7 päivän oleskelu Sandbox turisteille Thaimaahan mistä tahansa maailman maasta

Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat täysin heidän omiaan.

Bangkok, 1. lokakuuta 2021 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) haluaa neuvoa, että Thaimaan kuninkaallisen hallituksen hyväksymien uusien karanteenimääräysten mukaisesti täysin rokotetut ulkomaalaiset turistit, jotka vierailevat Phuketissa, Surat Thanissa, Phang-Ngassa ja Krabissa asianmukaisten hiekkalaatikkoohjelmien kautta, voivat nyt jäädä vain seitsemän päivää ennen kuin pystyin muuttamaan Thaimaan muihin osiin.

Tästä päivästä (1) Thaimaahan saapuvien täysin rokotettujen kansainvälisten matkailijoiden karanteeniaikaa, mukaan lukien pilottien uudelleenavaavat kohteet Alternative Quarantine (AQ) -järjestelmän kautta, lyhennetään 2021 päivästä seitsemään päivään.

Lyhennetty karanteeniaika koskee "Sandbox"-ohjelman puitteissa Phuketiin, Surat Thaniin (Ko Samui, Ko Pha-ngan ja Ko Tao), Phang-Ngaan (Khao Lak ja Ko Yao) ja Krabiin (Ko Phi Phi) vierailevia. , Ko Ngai ja Railay Beach).

Se tarkoittaa myös, että täysin rokotetut turistit voivat nyt matkustaa suoraan Phang-Ngan ja Krabin nimetyille alueille laskeutuessaan Phuketiin ja oleskella siellä seitsemän päivää.

Lisäksi Thaimaa on tästä päivästä (1) alkaen nostanut maaluetteloa COVID-2021-tartuntariskin mukaan Sandbox-matkailijoille. Tämä tarkoittaa, että Thaimaa toivottaa nyt matkustajat kaikista maailman maista tervetulleeksi "Sandbox"-ohjelmaan.

Tarkempia tietoja seitsemän päivän pakollisen lyhennetyn oleskelun tilanteesta tiedotetaan mahdollisimman pian.

Vieraile sillä välin https://www.tatnews.org/2021/09/thailand-reduces-quarantine-period-for-international-arrivals-from-1-october-2021/ yksityiskohtaiset tiedot seitsemän päivän karanteeniin liittyvistä matkustusvaatimuksista täysin rokotetuille ulkomaisille matkailijoille sekä rokottamattomille tai osittain rokotetuille matkailijoille, jotka ovat 10 päivän karanteenissa lentoteitse saapuville ja 14 päivän karanteeniin maateitse saapuville matkailijoille.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/