Thaimaan Royal Gazette ilmoittaa savukkeiden veroprosentin korotuksesta lokakuussa

Kansallinen -

Royal Gazette on tänään, 30. syyskuuta, ilmoittanut savukkeiden verokannan korotuksesta 1.20 bahtista 1.25 bahtiin rullaa kohden 1. lokakuuta alkaen.

Tiedotteessa kerrotaan, että annosta kohden vero on 1.20 bahtia rullaa kohti 1.25 bahtiin rullaa kohti, kun taas arvonlisäveron kantaminen on edelleen eri tasoa, 20 prosentista 60 bahtin vähittäismyyntihinnasta, 40 prosentista yli 60 bahtista, 25 prosenttia 72 bahtista ja 42 prosenttia yli 72 bahtia olevasta vähittäishinnasta.

Valtiovarainministeri Arkhom Termittayapaisith totesi, että tupakan valmisteveron uudelleenhinnalla ei ole mitään tekemistä hallituksen viime viikon lainailmoituksen kanssa. Uudelleenjärjestely ei keskity pelkästään tuloihin, vaan sillä pyritään myös mahdollisesti rohkaisemaan kansalaisia ​​lopettamaan tupakointi, sillä samanlainen tupakointikampanja on kehittynyt monissa maissa ympäri maailmaa. Hän torjui kritiikin, jonka mukaan korotuksen tarkoituksena oli hallituksen ansaita enemmän.

"Kabinetti harkitsi hintaa keskittymällä kansanterveyteen valtion tulojen sijaan, koska välitämme todella ihmisten terveydestä. Siksi ajattelimme, että jos haluamme ihmisten lopettavan tupakoinnin, hinnoittelu on yksi mekanismi, joka voi auttaa. Vähittäismyyntihintojen nousu vaikuttaa savukkeiden kulutusasteeseen. Hallitus oli monessa suhteessa pohtinut tätä uudelleenjärjestelyä, jotta siitä tulisi sopivin ja oikeudenmukaisin kaikille", Arkhom lisäsi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.33 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.