Eastern Thai Hotels Association keskustelee avaamisesta ulkomaisille rokotetuille turisteille ilman karanteenia Pattayassa, mikä todennäköisesti siirretään 1. marraskuuta

KUVA: Sophon Kaapeli-TV

Chonburi -

Itä-Thai-hotelliliiton puheenjohtaja eilen 22. syyskuuta thaimaalaisen median kanssa käydyssä keskustelussa sanoi, että yhdistys on varautunut todennäköiseen ilmoitukseen, että avaus rokotetuille ulkomaisille turisteille Pattayassa siirretään 1. marraskuuta.st.

Alla on yhteenveto joistakin aiemmista artikkeleistamme ehdotetun suunnitelman ympärillä:

Pattaya Business and Tourism Association (PBTA) aikoo keskittyä intialaisiin ja venäläisiin matkailijoihin ensin, kun kaupunki on avoinna rokotetuille ulkomaalaisille turisteille.

Kun Pattaya avautuu ulkomaalaisille turisteille, kaupunki aikoo keskittyä ensin intialaisiin ja venäläisiin vierailijoihin

Hätäasetuksen jatkaminen ja muut Covid-19-toimenpideehdotukset esitellään CCSA:n suuressa kokouksessa ensi viikolla

Itä-Thain hotelliliiton presidentti Pisoon Saekoo kertoi toimittajille: "Ulkomaisten matkailijoiden avajaisia ​​siirretään lähes varmasti 1. marraskuutast. Tämä on seurausta Thaimaan matkailuviranomaisen ja kansanterveysministeriön sisäisistä keskusteluista, joissa pyydetään lisää aikaa rokotusohjelman nopeuttamiseksi entisestään kuningaskunnassa ennen maan avaamista uudelleen ja kaikkien liiketoiminta-alojen avaamista uudelleen.

KUVA: Sophon Kaapeli-TV

”Me hotelliyhdistyksenä emme ole valmiita tekemään markkinointia. Yleistä markkinointia ulkomaisille turisteille on lykätty elokuusta lähtien kerta toisensa jälkeen. Tämä on heikentänyt matkailualan toimijoiden ja ulkomaisten matkailijoiden luottamusta aina vaihtuvien mittausten vuoksi. Meillä on oltava useita viikkoja valmistautua, sillä monet hotellimme tarvitsevat tämän ajan vain saadakseen henkilökuntansa valmiiksi työhön." Pisoon totesi.

"Uskomme, että tulevalla Pattayan huippukaudella ei juurikaan tai ei ollenkaan ulkomaisia ​​turisteja, kuten aiemmin odotimme, koska mittaukset, säännöt ja käytännöt muuttuvat jatkuvasti. Ulkomaiset asiakkaamme ovat todennäköisesti vain Thaimaassa asuvia ex-patteja." Pisoon selitti.

”Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ulkomaisia ​​turisteja ei tule tänä sesonkiaikana, on se, että rokotusmäärät eivät ole saavuttaneet hallituksen asettamia tavoitteita. Lisäksi maalitolpat näyttävät muuttuvan, kun nyt terveysviranomaiset puhuvat 80-prosenttisesta rokotuksesta "Covid-vapaalle" vyöhykkeelle, kuten Pattaya, ja mahdollisuudesta avata turistien suosimia korkean riskin sektoreita, kuten yöelämää ja viihdettä. Yöelämän pitäminen suljettuna ei ole suosittua monien ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa, vaikka monet thaimaalaiset kotimaiset matkailijat eivät ole siitä huolissaan, koska he ovat huolissaan pääasiassa saarista ja rannoista sekä kalaravintoloista. Pisoon jatkoi.

"Bangkokissa he ovat saavuttaneet tällä hetkellä noin 90 prosenttia väestöstä, joka on rokotettu ensimmäisellä Covid-19-rokoteannoksellaan. Toinen annos on kuitenkin huomattavasti pienempi ja Bangkokin kuvernöörin mukaan tarvitsee vielä noin 4–6 viikkoa päästäkseen hyväksyttävälle tasolle, jossa hän ja kansanterveysministeriö voisivat luottaa avaavansa uudelleen ulkomaalaisille turisteille ilman karanteenia. Pisoon lisäsi.

”Banglamungin ja Sattahipin osalta emme ole vielä saavuttaneet 70 prosenttia toisten annosten suhteen. Varsinainen Pattaya City on tehnyt merkittävän prosessin ja saavuttanut tavoitteen, mutta terveysviranomaiset ovat huolissaan alueen kokonaisuudesta sekä rokotusten tasosta läheisillä alueilla, kuten Bangkokin. Pisoon sanoi.

"Vaikka uudet Covid-19-tapaukset ovat vähentyneet Chonburissa ja Thaimaassa, uudet klusterit ovat jatkuneet erityisesti teollisuussektorilla ja siirtolaisyhteisössä", Pisoon selitti.

"Covid-19-tilanne Thaimaassa ei ole vakaa. Tämä on yksi syy siihen, että hallituksen on lykättävä kaupunkien avaamissuunnitelmaa kuukaudella eteenpäin. Toivomme kuitenkin, että viivästyksiä ei tule lisää, sillä hotelliala on jatkuvasti varoittanut, että ilman merkittävää valtion tukea emme voi selviytyä sesonkiajasta ilman, että pystymme ainakin toivottamaan kotimaan matkailun takaisin ja ihmiset luottavat matkustamiseen. rajoitetulla vaivalla ja paperityöllä." Pisoon päätti.

Pattaya News huomauttaa, että avaamisen viivästyminen ei ole vielä virallista, kokoukset pidetään lähipäivinä, ja suuri Covid-19-tilannehallinnon (CCSA) kokous on asetettu maanantaina 27. syyskuuta. Kuitenkaan ei koskaan ollut lopullista virallista politiikkaa avata 1. lokakuuta myöskään, TPN huomauttaa.

Pysy kuulolla maanantaina Bangkokissa järjestetyn virallisen CCSA-kokouksen tuloksista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.5 (4 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.