Chonburin kuvernööri määräsi lisää Covid-19-tilanteeseen liittyviä tilapäisiä yrityksen, asuntola, työleirin ja rakennustyömaan sulkemisia Banglamungissa

Chonburi-

Chonburin kuvernööri Phakkhrathon Thianchai ilmoitti eilen (17. syyskuuta)th) yrityksen, asuntolan, työleirin ja rakennustyömaan väliaikainen sulkeminen Banglamungissa.

Chonburin PR-toimisto lähetti tilauksen eilen. Määräyksissä päätetään: "Banglamungin yrityksiltä, ​​asuntolailta, työleireiltä ja rakennustyömailta löydettiin monia vahvistettuja Covid-19-tapauksia."

"Viruksen leviämisen hillitsemiseksi Chonburin tartuntatautikomitea on määrännyt seuraavat tilapäisesti seuraavat paikat:"

"1. Zingwhorthai-yritys ja asuntola Nong Plalaissa, Banglamungissa.

"2. Phon Phranakhon -yrityksen työleiri ja rakennustyömaa Panora Pattaya -projekti osoitteessa Soi Khao Phratamnuk 5, Nongprue.

"Kaikille tarpeellisille syille tulla sisään tai poistua on oltava Chonburin kansanterveysviranomaisen lupa. Omistajien ja toiminnanharjoittajien on noudatettava tiukasti määräyksiä."

Tilaus on eilisestä lokakuun 14. päivään. Thaimaankieliset tilaukset ovat alla.

 

"

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.