Kadonnut itävaltalainen ulkomaalainen, Phi Phi -saaren lomakeskuksen pääjohtaja, löydettiin kuolleena

KUVA: Krabi News

Koh Phi Phi, Ao Nang, Krabi –

Yhteensä neljä päivää kadonnut itävaltalainen pääjohtaja Phi Phi -saarella Ao Nangin osa-alueella sijaitsevasta lomakeskuksesta löydettiin kuolleena eilen iltapäivällä (15. syyskuuta).

56-vuotiaan itävaltalaisen ex-patin Florian Hallermannin, Phi Phi -saaren Moo 8 Baan Laem Tongissa sijaitsevan lomakeskuksen pääjohtajan etsinnät aloitettiin, kun hänet nähtiin viimeksi viime viikonloppuna.

Hänet nähtiin viimeksi syyskuun 11. päivänä. Lomakeskuksen CCTV-materiaalit osoittavat, että hänet nähtiin viimeksi kävelemässä rannalla reppu kanssa ollessaan vapaana. Yli 50 paikallista, viranomaista ja hotellin työntekijää kokoontui etsimään häntä viime päivien aikana.

Tänään (5. syyskuuta) kello 30 etsintäryhmä löysi hänen ruumiinsa. Hänet löydettiin kuolleena useiden kivien välistä metsästä, joka on noin 15 metrin päässä paikalliselta tieltä osoitteessa Moo 200 Baan Laem Tong, Ao Nang.

Poliisin mukaan hän kuoli vähintään kolme päivää ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin. Poliisi arvelee, että hän on saattanut luisua kiviltä, ​​murtautua päänsä, saada vakavia vammoja ja menehtyä vaeltaessaan metsässä.

Hänen kuolinsyynsä selvittämiseksi tehdään kuitenkin ruumiinavaus. Poliisi ilmoitti myös tekevänsä Covid-19-testin uhrille nykyisen normaalimenettelyn mukaisesti.

Hallermann oli kuulemma asunut saarella vuosikymmeniä ja oli paikallisesti tunnettu. Hän esiintyi usein hotellinsa mainoksissa ja oli asukkaiden hyvin tunnistettavissa oleva kasvo. Ylimmän tason poliisi on pyytänyt, että kaikkia resursseja käytetään Hallermannin kuolinsyyn selvittämiseen, mikä lupaa läpinäkyvän tutkimuksen ja tietoisuuden herra Hallermannin hyvästä maineesta saarella.

KUVA: Krabi News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.25 (4 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.