Thaimaan matkailuministeri ja Bangkokin kuvernööri Bangkok ovat valmiita ottamaan vastaan ​​rokotetut ulkomaalaiset turistit ilman karanteenia 15. lokakuuta alkaen

Bangkok, Thaimaa-

  Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn tapasi tänään Bangkokin kuvernöörin Asawin Kwanmuangin ja Thaimaan matkailuviranomaisen virkamiesten kanssa ja keskusteli ehdotuksista Bangkokin avaamiseksi rokotetuille ulkomaalaisille turisteille lokakuussa.

Ensinnäkin TPN-media haluaa korostaa, että tämä on edelleen ehdotus eikä "kiveen hakattu", vaikka se etenee nopeasti ja se on tarkoitus esittää asianomaisille virastoille tänä perjantaina ja ensi viikolla lisähyväksyntää varten. Emme kuitenkaan käsittele ehdotusta yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa, Voit lukea lisää nykyisestä ehdotuksesta napsauttamalla tätä.

 

Lokakuun 1. päiväksi suunnattu ehdotus kattaa myös Chonburin (erityisesti Sattahipin ja Pattayan), Hua Hinin, Cha-amin ja Chiang Main. Nämä neljä ovat ministeri Phiphatin mukaan valmiita ottamaan vastaan ​​ulkomailta rokotetut turistit osana One SOP -ehdotusta lokakuun 1. päivästä alkaen. Bangkok on kuitenkin pyytänyt hieman enemmän aikaa ja näyttää saaneen sen.

Sekä Phiphatin että Asawinin tänä iltapäivänä pitämän yhteisen lehdistötilaisuuden mukaan Bangkokin on 15. lokakuuta asti saavuttaa 70 % rokotetuista Bangkokin kaikilla alueilla. Alkuperäisessä suunnitelmassa katsottiin turistien rajoittamista vain tietyille Bangkokin alueille, mutta se näyttää nyt naarmuuntuneen ja kaikkia Bangkokin alueita ehdotetaan avattavaksi osana One SOP -toimenpiteitä.

TPN-media seuraa tiiviisti ja käsittelee suunniteltuja kokouksia, joissa ehdotusten hyväksyntää ja suunnitelmaa koskevia erityisiä yksityiskohtia ja määräyksiä odotetaan tarkistettavan tänä viikonloppuna. Korostamme, että tällä hetkellä One SOP -ehdotus on vielä vain ehdotus eikä viimeistelty.

Pohjimmiltaan ehdotus olisi samanlainen kuin Phuket Sandbox -ohjelma, joka antaisi ulkomailta rokotetuille turisteille liikkumisvapauden, vaikkakin vain tietyllä alueella neljäntoista päivän ajan. Edelleen olisi olemassa säädöksiä ja sääntöjä, kuten COE sisäänpääsy, pakollinen vakuutus, yöpyminen SHA+ -hotellissa, seuranta mobiilisovellusten kautta ja säännöllinen Covid-19-testaus, mutta Phuketin tavoin turisti voisi mennä minne tahansa vyöhykkeellä ja ei saa olla sidottu tiettyihin matkaryhmiin tai rajoitettuihin "hyväksyttyihin" paikkoihin. Etenkin Bangkokin suunnitelman nähdään mahdollisesti lisäävän työmatkasektoria merkittävästi.

Osana ehdotusta on myös uusien alueiden sisällyttäminen osaksi 7×7-ohjelmaa, jotta vierailija voisi 7 vyöhykkeellä olon jälkeen vierailla toisella alueella seuraavan 7 päivän ajan ja XNUMX päivän jälkeen hänellä on vapaa liikkuvuus. maassa, vaikka sen olisi silti noudatettava yksittäisiä maakuntien sääntöjä ja rajoituksia.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.5 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/