Thaimaan kansanterveyslaitos paljastaa tuloksia siitä, mitä ihmiset haluavat avata eniten Thaimaassa

Thaimaa-

  Thaimaan kansanterveysministeriö paljasti tulokset suuresta tutkimuksesta, jonka he sanoivat vieneensä kuluneen kuukauden aikana 29 tummanpunaisella vyöhykkeellä Thaimaassa tänään. Kyselyssä yleisöltä kysyttiin, mitä he haluaisivat eniten avata maassa tai saada helpotusta. Covid-19-rajoituksista.

Tulokset saattavat yllättää joitain TPN-lukijoita. Huomioimme, että osa kyselystä tehtiin ennen viimeisintä syyskuun alussa tehtyä helpotusta, joten tuolloin ruokailut ravintoloissa ja ostoskeskuksissa oli suljettu, samoin kuin jotkut muut tapahtumapaikat.

Tohtori: Suwanchai Yingcharoenchain, kansanterveysministeriön pääjohtajan, mukaan nämä ovat alla olevan kyselyn tulokset, jotka koskivat kolmea parasta tapahtumapaikkaa, jotka ihmiset haluavat nähdä avoimena ja rentona. Erityisesti hän ei kertonut nimenomaan, kuinka monta ihmistä kyselyyn osallistui, vain, että he edustivat monimuotoista määrää väestöstä eri puolilla maata.

  Mitä haluaisit nähdä avautuvan/helventävän ERIKOIN Thaimaassa?

  1. JULKISET Oppi- ja opetuskoulut - Eniten ääniä sai 25.8 %.

  2. Ravintolat täydellä kapasiteetilla ja ruokailevat 20.5 %

  3. Ostoskeskukset - 6.3 %

TPN-media huomauttaa, että baarit ja yöelämä eivät edes vaikuttaneet tuloksiin kansanterveysministeriön mukaan, joka on nyt suljettu huhtikuusta lähtien. Ostoskeskukset ja ravintolat ovat sittemmin olleet rauhallisia tutkimuksen jälkeen, mutta julkiset koulut ovat edelleen kiinni. Thaimaan hallituksella on kuitenkin suunnitelma avata ne marraskuussa, vaikka se ei ole kiistaton, kuten näet lukemalla täältä.

Lisäksi tohtori Suwanchain mukaan 60.3 % yleisöstä tukee koko henkilöstön JA asiakkaiden rokottamista, jotta he voivat käyttää riskialttiita paikkoja. Toistaiseksi tämä ehdotus on kuitenkin vain sitä, eikä sitä ole vielä tehty pakolliseksi.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.4 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/