Ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita ennustetaan kaikkialla Thaimaassa ankaran trooppisen myrskyn “Conson†vuoksi, Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa tänään

Kansallinen -

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on tänään, 10. syyskuuta, varoittanut ankarasta trooppisesta myrskystä "Conson", joka tällä hetkellä sijaitsee Etelä-Kiinan meren yläpuolella, ja se aiheuttaa todennäköisesti ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita kaikkialla Thaimaassa.

Klo 4.00 ankara trooppinen myrsky "Conson" keskittyi leveysasteelle 15.8 astetta pohjoista ja pituusasteelle 113.3 astetta itää, ja jatkuvien tuulien enimmäisnopeus oli noin 95 kilometriä tunnissa. Myrsky eteni länteen noin 20 kilometriä tunnissa.

Sen odotetaan voimistuvan ja siirtyvän lähellä ylemmän Vietnamin rannikkoa sunnuntaina 13. syyskuuta. Ukkoskuurot jatkuvat Thaimaan yllä ja yksittäisiä rankkasateita. Ihmisten tulee varoa vaikeita olosuhteita ja pysyä kuulolla sääpäivityksistä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.