Thaimaan apulaismaatalousministeri Thammanat Prompao jättää ministeritehtävänsä ja keskustelee siitä, erosiko vai erotettiinko hän

KUVA: Thaimaan uutistoimisto

Kansallinen -

Varamaatalousministeri Thammanat Prompao ilmoitti eroavansa tänään, 9. syyskuuta, mutta astui voimaan jo eilen, koska Palang Pracharat -puolueen sisäisiä rikkomuksia epäiltiin viime viikon epäluottamuslauseäänestyksessä.

Royal Gazette julkaisi myös ilmoituksen, että Thammanat Prompao ja Narumon Pinyosinwat jättävät ministeritehtävät varamaatalousministerinä ja varatyöministerinä.

Thammanatin tänään parlamentissa antaman lausunnon mukaan hän päätti erota pääministeri Prayut Chan-O'Chan ja Palang Pracharat -puolueen sisäisten erimielisyyksien ja erilaisten poliittisten ideologioiden vuoksi.

Hänen keskiviikkona julkaistun erokirjeensä on kuitenkin merkitty samaan päivämäärään kuin Royal Gazetten ilmoitus, jossa todetaan, että kahden ministerin tulisi jättää pääministerin Hänen Majesteettinsa Kuninkaalle ehdottamat tehtävät ja ilmeisesti todetaan, että molemmat erotettiin.

On kiistanalaista, erotettiinko entinen apulaismaatalousministeri vai erotettiinko hän tehtävästään.

Thammanat on pitkään ollut kiistanalaisin nykyisen Thaimaan hallituksen jäsen australialaisen huumetuomion vuoksi, jonka olosuhteet hän kiistää. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.

Kuva

Kuva

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.