Jomtien Beachin tie kärsii vakavia myrskyvaurioita, korjaustyöt ovat käynnissä

Jomtien -

Jomtien Beach Road vaurioitui pahoin myrskyissä ja tulvissa eilen aamulla (8th).

Thaimaan ilmatieteen laitoksen (TMD) mukaan ennustetaan jatkuvan useita päiviä rankkasateita ja mahdollisia äkillisiä tulvia.

Thaimaassa Chonburissa on ennustettu rankkasadetta seuraaville päiville rankkasadevaroituksen alla

Jomten Second Road Soi Boon Kanjanaramin temppelin sisäänkäynniltä Chaiyapruek Roadille, joka on noin 1.2 kilometriä pitkä, oli veden alla.

Samaan aikaan Jomtien Beach Roadilla Grand Jomtien -hotellin edessä yksi rannan vieressä oleva kaista vaurioitui vaarallisesti tulvaveden takia.

Tie oli painunut noin viiden metrin syvyyteen. Tulvavedet kaatoivat useita kookos- ja palmupuita sekä lähellä olevan liikennevalon samalla kun vesi valui mereen ja huuhtoi rannan pois.

Pattayan kaupungin liikennepoliisin everstiluutnantti Arus Sapanon kertoi Pattaya Newsille: "Olemme estäneet osan tiestä, joka on vaurioitunut. Autoilijoiden tulee välttää tämän alueen käyttöä. Pattaya Cityn henkilökunta korjaa vaurioituneen alueen."

Myöhään eilen iltapäivällä pahoin vaurioituneen tien ja rannan korjaustyöt olivat alkaneet, mutta seuraavien päivien aikana ennustetaan lisää sadetta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.