KERTAUS: Mielenosoittajien ja mellakkapoliisin välinen ankara ja tuntikausia kestänyt yhteenotto tapahtui Din Daengin risteyksessä demokratiaa puolustavan mielenosoituksen aikana eilen

Bangkok -

Suuri yhteenotto demokratiaa kannattavan nuorten ryhmän ja väkijoukkoja hallitsevan poliisin välillä tapahtui intensiivisesti eilen, 7. syyskuuta, sen jälkeen, kun "Thalu Gas" -ryhmä vaati mielenosoitusta pääministeri Prayut Chan-O'Chan syrjäyttämiseksi.

Ryhmä alkoi kokoontua noin klo 5. Sam Liam Din Daengin risteyksen leimahduspisteessä, kun myös joukko lainvalvontaviranomaisia ​​oli lähestymässä tapahtumapaikkaa ylläpitääkseen rauhaa ja järjestystä. Mielenosoituksen alussa suoritettiin 30 mielenosoittajan nopea pidätys ja jättimäisten sähinkäisten, pingispommien, kristallipallojen ja käsintehtyjen aseiden takavarikointi.

7 alkaen. Asoke-Din Daeng Roadilla Ratchapraropin risteystä kohti moottoripyörä sytytettiin tuleen. Paikallisen lähteen mukaan kyseessä oli poliisiauto, joka takavarikoitiin turvatarkastuksesta.

Mielenosoittajia kohti ammuttiin jatkuvasti vesitykkejä ja kumiluoteja, mikä sai heidät hajaantumaan hetkeksi ennen kuin ryhmä palasi ja alkoi taistella vastaan ​​käsintehdyillä pommeilla ja aseilla.

Lisää roskien polttamista raportoitiin Din Daengin moottoritien lähellä. Poliisi ilmoitti Royal Thai Army Band -osastolta varoituksen lopettaa sähinkäisten ja ilotulitteiden heittely, muuten poliisin oli valvottava hävittämistä kansainvälisen standardin mukaisesti turvallisuussyistä.

Sähinkäisten ja pommien ääntä kuului jatkuvasti, kun väkijoukkoja valvova poliisi yritti hajottaa väkijoukkoja kumiluodeilla ja korkeapaineisilla vesitykillä. Lisää valvontaa saapui paikalle noin klo 10, mikä johti kiihkeämpään yhteenottoon. Viranomaiset pyysivät tiedotusvälineitä ja muita asianosaisia ​​poistumaan paikalta.

Tämä tapahtui, TPN-media huomauttaa, pakollisen ulkonaliikkumiskiellon aikana klo 9–00 Bangkokissa toteutettujen Covid-4-varotoimenpiteiden vuoksi.

Vastakkainasettelu kesti lähes 5 tuntia ja alkoi rauhoittua noin kello 11. Metropolitan Police Bureaun mukaan 30 pidätettyä mielenosoittajaa vietiin Din Daengin poliisiasemalle syytettynä yli 15 ihmisen laittomasta kokoontumisesta ja mellakan aiheuttamisesta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.