Chonburin kuvernööri löysää lisää Covid-19-rajoituksia: nähtävyydet, eläintarha/eläinnähtävyydet, museot ja paljon muuta

Chonburi, Thaimaa-

  Chonburin kuvernööri julkaisi päivitetyn määräyksen tänä iltana, 7. syyskuuta 2021, jolla lievennettiin useita muita rajoituksia ja pakollisia sulkemisia maakunnassa. Tämä sisältää suosittu turistikaupunki Pattaya.

TPN-media huomauttaa, että useimmat, elleivät kaikki, näistä määräyksistä olivat kuvernööritason määräyksiä eivätkä sulkemisvaltuutuksia Center for Covid-19 Situation Administrationilta (CCSA). , 99, toistaiseksi:

-Kaikki valtion ja yksityisen turistinähtävyydet, ilmaiset ja ei-ilmaiset, voivat olla auki klo 8 asti. Alkoholia ei kuitenkaan saa myydä, eikä se saa olla kansallisten "Tummanpunaisen" enimmäismääräysten sulkema nähtävyys (kuten konsertit, viihdetyyli). esitykset, huvipuistot) Kaikkien sosiaalisten etäisyyksien sääntöjen ja "Universal Prevention" -sääntöjen on oltava voimassa, mikä koskee kaikkea tässä järjestyksessä. Yli 00 hengen aktiviteetit ovat kiellettyjä, tämä koskee kaikkia näitä tilauksia.

-Juhlatilat voivat olla auki klo 8 asti Kuten yllä, ei alkoholia, konsertteja, viihdettä tai yli 00 hengen tapahtumia. Yleisiä ehkäisysääntöjä sovelletaan. Ilmastoiduissa huoneissa voi olla enintään 25 prosenttia. Ulkotilojen tai ei-ilmastointialueiden kapasiteetti voi olla 50 %.

-Kaikki kirjastot voivat olla auki klo 8 asti

- Näyttelykeskukset, amulettimarkkinat, kongressikeskukset, oppimiskeskukset, kasvatustiedekeskukset, tiedepuistot, tiedekeskukset, taidegalleriat, kulttuurinäyttelyt, museot, eläintarhat, eläinnähtävyydet, kasvitieteelliset puutarhat, historialliset kohteet ja vastaavat kohteet voivat olla avoinna klo 8 asti: 00 PM Yleisiä ehkäisysääntöjä sovelletaan. Näissä tiloissa on oltava 4 neliömetriä henkilöä kohden.

Nämä ovat voimassa 7 alkaen toistaiseksi. Tilaukset thai-kielellä viitteeksi, löytyy TÄÄLTÄ.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (10 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/