Phuket toivottaa tervetulleeksi takaisin Thaimaan paralympialaisten sankarit

Phuket -

Phuketin viranomaiset toivottivat Thaimaan paralympialaisten sankarit lämpimästi tervetulleiksi Tokiosta, Japanista tänään, 6. syyskuuta 2021. Pyörätuolikilpailuissa kolme kultamitalia voittanut Pongsakorn Paeyo kertoi Thaimaan tiedotusvälineille, että hän on erittäin ylpeä voidessaan tuoda lahjoja thaimaalaisille.

Thaimaan ja Phuketin viranomaisten ryhmä matkailu- ja urheiluministeri Khemmapol Auitayakulin ja Phuketin kuvernöörin Narong Woonsiwin johdolla toivotti lämpimästi tervetulleeksi 68 urheilijaa takaisin Tokion paralympialaisista 2020.

Ensinnäkin joitain tapahtuman kohokohtia aiempien artikkeleidemme kanssa:

Thaimaalainen pyörätuolikilpailija Pongsakorn “Korn” Paeyo voitti kultamitalin voitettuaan miesten 400 metrin T53 pyörätuolikilpailun Tokion paralympialaisissa 29. elokuuta.

Pongsakorn Paeyo voitti Thaimaan ensimmäisen kultamitalin Tokion paralympialaisten pyörätuolikilpailussa sunnuntaina

Thaimaalainen pyörätuolikilpailija Pongsakorn “Korn” Paeyo voitti itselleen kolmannen kultamitalin miesten 800 metrin T53 pyörätuolikilpailussa Tokion paralympialaisissa 2. syyskuuta.

Pongsakorn Paeyo voitti eilen kolmannen kultamitalin Tokion paralympialaisten T53-pyörätuolikilpailussa

Pattayalainen entinen opiskelija, Putharet Khongrak, 27, juhlii Japanissa voitettuaan kaksi pronssia Tokion 2020 paralympialaisissa.

Entinen Pattayan opiskelija juhlii Japanissa voitettuaan kaksi pronssia Tokion 2020 paralympialaisissa

Ryhmä saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle osana Phuket Sandbox -projektia, jotta heidän ei tarvitsisi pitää tiukkaa karanteenia. He ovat tehneet Covid-19 -testin ja läpäisseet ennen kuin he menivät Four Pointsiin Sheraton Phuket Patong Beach Resortissa.

Herra Pongsakorn kertoi lehdistölle: "Olen erittäin ylpeä voidessani tuoda kultamitaleita thaimaalaisille lahjaksi ja tehdä niin positiivisen maineen Thaimaalle."

Toimittajat kysyivät Pongsakornilta, mitä ruokaa hän halusi syödä ensimmäisenä saapuessaan Thaimaahan viikkojen Japanissa vietetyn jälkeen, ja hän vastasi: ”En ole vielä ajatellut sitä, koska olen liian väsynyt. Kiitos kuitenkin kaikille Phuketissa lämpimästä vastaanotosta. Rehellisesti sanottuna ensimmäisenä mielessäni on levätä ja rentoutua.

Tervetuliaisseremonian jälkeen Pongsakorn ja muu tiimi sai vapauden tehdä mitä halusivat, ja Pongsakornin uskotaan palanneen huoneeseensa saamaan ansaittua unta ja lepoa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.