Chonburin kuvernööri määrää lisää Covid-19:ään liittyviä tilapäisiä kohdennettuja sulkemisia: yritys, työleiri ja rakennustyömaat

Chonburin kuvernööri Phakkhrathon Thianchai ilmoitti tänään (20. elokuuta)th) Ban Buengissa sijaitsevan yrityksen, rakennusleirin sekä Banglamungin ja Sattahipin rakennustyömaiden väliaikainen sulkeminen.

Chonburin PR-toimisto lähetti tilauksen eilen illalla. Määräyksissä päätellään: ”Monet Covid-19-tapaukset löydettiin yrityksiltä, ​​työleireiltä ja rakennustyömailta Banglamungissa, Ban Buengissa ja Sattahipissa.

"Viruksen leviämisen hillitsemiseksi Chonburin tartuntatautikomitea on määrännyt seuraavan tilapäisen sulkemisen alla olevat paikat."

"1. OTR Wheel (Thailand) Co., Ltd, Nong Bon Dang, Ban Bueng 13. elokuuta - 9. syyskuuta."

"2. Riviera Ocean Drive Property Development Co., Ltd.:n työleiri Jomtien Second Roadilla Nongpruessa 21. elokuuta - 17. syyskuuta."

"2.1 The Riviera Ocean Drive Property Development Co., Ltd:n rakennustyömaa Jomtien Second Roadilla Nongpruessa."

"2.2 Rakennustyömaaprojekti Yon Motorway Frontage Road Nongpruessa.

"2.3 Riviera Monacon rakennustyömaa Na Jomtienissa, Sattahipissa."

"Kaikille tarpeellisille syille tulla sisään tai poistua on oltava Chonburin kansanterveysviranomaisen lupa. Omistajien ja toiminnanharjoittajien on noudatettava tiukasti määräyksiä."

Thaimaankieliset tilaukset ovat alla.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.