Pattayasta Hua Hinin lauttayhteys päättyy virallisesti, tällä kertaa näennäisesti hyvin, koska sopimus purettiin ja satama palasi Pattaya Cityyn

Pattaya -

Pattayan ja Hua Hinin välinen lautta on virallisesti lopettanut liikennöinnin, tällä kertaa näennäisesti pysyvästi, johtuen jatkuvasta Covid -1 9 -pandemiasta ja ulkomaisten matkailijoiden puutteesta viime vuoden maaliskuusta lähtien.

Lauttaliikenne Pattayan ja Hua Hinin välillä keskeytettiin ensimmäisen kerran viime vuonna Chonburi COVID - 19 -tartuntatautikomitean ennaltaehkäisymääräysten vuoksi.

https://thepattayanews.com/2020/06/11/pattaya-to-hua-hin-ferry-service-is-still-suspended-pattaya-marine-office-confirms/

Samaan aikaan upouusi lauttayhteys Thaimaanlahden yli Sattahipista Prachuap Kirikhaniin (Hua Hin) Songkhlaan koeajettiin viime vuonna. Tämä ei kuitenkaan ole pysyvä palvelu, eikä sitä ole suunniteltu korvaamaan.

https://thepattayanews.com/2020/10/28/sattahip-huahin-songkhla-new-ferry-service-to-be-test-run-next-month/

Lauttayhteys oli Pattayan satamassa C Bali Hain laiturilla. Reittiä operoi Royal Passenger Liner Co., Ltd., joka oli sataman ainoa lauttayhtiö.

Heidän kaksi katamaraanilautaansa kuljettivat 150 matkustajaa toisella ja 262 matkustajaa toisella, ja ne kestivät vain tunnin ja neljäkymmentä minuuttia per kierros Hua Hiniin. Ne olivat toimineet vuodesta 2017, mutta niitä vaivanneet monet ongelmat ja vaikeudet sekä odotettua vähemmän suosio. Covid-19-pandemia oli lauttaliikenteen niin sanottu "naula arkkuun".

Tänään (elokuun 10th) Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunploem kertoi Pattaya Newsin toimittajille: "Yhtiö on pyytänyt sataman käyttösopimuksen purkamista, koska he ovat joutuneet lopettamaan lauttaliikenteensä Covid-19 -kriisin vuoksi nykyisillä rajoituksilla eikä kotimaisia ​​tai ulkomaisia ​​yhteyksiä. turisteja. Emme myöskään tiedä, milloin tilanne paranee tai milloin turistit voivat palata takaisin.

”He joutuvat korjaamaan joitakin rakenteita satamassa sellaisiksi, miltä se alun perin näytti ennen toimintaansa. Tehtiin joitain remontteja, jotka yritys vaihtui ja jotkut rakenteet eivät ole meidän standardiemme mukaisia. Kun tämä on valmis, he voivat vihdoin palauttaa sataman Pattaya Cityyn kunnolla, missä sitä todennäköisesti käytetään tavallisena venelaiturina. Hua Hinin palvelua Pattayasta ei ole tarkoitus jatkaa tällä hetkellä." Pormestari päätti.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.38 (8 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.