Kadonnut 89-vuotias isoäiti löydettiin kuolleena metsästä kahden päivän etsinnöissä Chonburista, rikosta ei epäillä

Chonburi -

89-vuotias naisisoäiti, jonka ilmoitettiin kadonneeksi viime viikolla Chonburin kodista, löydettiin myöhemmin kuolleena kilometrin päässä Bor Thongista viime viikonloppuna.

Torstaina elokuun 5th Bor Thongin poliisille ilmoitettiin, että 89-vuotias naisisoäiti Chuan Udomdet katosi kotoaan Bor Thongista. Poliisi on jatkanut naisen etsintöjä lähiseudulla lähes kolme päivää. Nainen on isoäiti ja vanhin paikkakunnallaan, ja häntä kunnioitettiin Bor Thongin poliisin mukaan.

Bor Thongin poliisi ilmoitti eilen (8. elokuuta), että etsintäryhmä löysi rouva Chaunin kuolleena ruohomaiselta, syrjäiseltä metsäalueelta kilometrin päässä kotoaan. Hänen ruumiiltaan löytyi vielä noin 27,000 24 bahtia maksava kultakaulakoru, joka kuuluu hänelle ja jota hän ei koskaan poistanut. Poliisi uskoi naisen kuolleen vähintään XNUMX tuntia ennen ruumiin löytämistä. Rouva Chaunin perheenjäsenet uskoivat, että hänen alkuperäinen tarkoitus oli lähteä kävelylle, mutta hän oli hämmentynyt, hämmentynyt ja eksynyt. Perheenjäsenet eivät selventäneet, oliko rouva Chaunilla jokin sairaus, joka olisi voinut vaikuttaa tilanteeseen.

Bor Thongin poliisi uskoo tässä vaiheessa, että nainen oli eksynyt ja hämmentynyt ja menehtynyt mahdollisista sairauksista sekä ruuan ja veden puutteesta. He eivät usko, että asiaan liittyi rikosta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.