Lisätietoja sveitsiläisen turistin väitetystä murhasta Phuketissa paljastui Thaimaan kuninkaallisen poliisin lehdistötilaisuudessa tänään

Phuket -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi, jota johtaa komissaari Suwat Jangyodsuk, piti tänä aamuna 8. elokuuta lehdistötilaisuuden aiheesta. Sveitsin kansalaisen murha Ton Ao Yonin vesiputouksella Phuketin saarella viime viikolla.

Epäilty murhaaja tunnistettiin Thaimaan kansalaiseksi Teerawat Tothipiksi, 27, joka oli työtön paikallinen asukas ja asui lähellä tapahtumapaikkaa. Hänet pidätettiin 7. elokuuta annetun pidätysmääräyksen nojalla, ja hänen kerrotaan tunnustaneen syytösten ajan.

Thaimaan kuninkaallisen poliisin hankkiman lähistöllä olevan CCTV-materiaalin mukaan epäilty löydettiin moottoripyörällä vesiputoukselle 12 minuuttia ennen kuin uhri saapui paikalle ja poistui paikalta noin kolme tuntia myöhemmin.

Poliisin tutkinnan mukaan uhri, Nicole Sauvain-Weisskopf, 57, Sveitsin liittokokouksen apulaisprotokollapäällikkö, poistui hotellistaan ​​Ao Yonissa noin kello 11. elokuun 30. päivänä ja hänet nähtiin CCTV:ssä kävelevän vesiputouksen sisäänkäynnille klo 3. Teerawat kertoi havainneensa uhrin vesiputouksen luona, kun hän käveli takaisin kasvien etsinnästä yrittääkseen mahdollisesti korjata ja myydä. Ton Ao Yonin vesiputous on syrjäinen, useiden kilometrien päässä asutuista alueista ja vaatii useiden kilometrien vaelluksen päästäkseen. Tämän seurauksena alueella vierailee saaren paikallisten mukaan harvoin, varsinkin nykyisen Covid-11-pandemian aikana.

Teerawat kertoi poliisille, että hän tarkkaili uhria hetken ennen kuin hän kuulemma kuristi hänet selästä yrittäessään viedä hänen laukkunsa vesiputousalueen rannalta ja epäonnistuneen. Hän kamppaili takaisin, mutta putosi veteen taistelun aikana ja lopulta kuoli. Väitetty murhaaja peitti hänen ruumiinsa mustalla muovipussilla ja piilotti tavaransa läheiseen metsään ennen kuin pakeni paikalta.

Teerawat kertoi kuulustelussa, että hän oli varastanut uhrin repusta 300 bahtia käteistä ostaakseen laittomia huumeita. Siksi häntä syytettiin murhasta ja varkaudesta. Hän kiistää virallisesti syytökset seksuaalisesta väkivallasta, vaikka poliisi jatkaa tutkintaa. Uhri löydettiin paikalta löydettyjen valokuvatodisteiden perusteella puolipukuisena, vaikka epäilty väittää tämän johtuvan siitä, että hän löysi hänet löydettyään yksinään vesiputousalueella. Teerawat on jatkuvasti todennut, että rikoksen motiivina oli varkaus, ei raiskaus tai murha.

Epäillylle soitettiin myös konferenssin aikana tänä aamuna, hän pysyi edelleen kiinni lausunnoissaan, joiden mukaan hänen motiivinsa oli vain varastaa eikä tappanut turistia tarkoituksella.

"Menetin työni. Covid-19 sai minut menettämään työpaikkani. Minulla on erittäin pienet tulot. Minun piti työskennellä ruohonleikkurina ja minun piti antaa kaikki rahani tyttöystävälleni”, syytetty sanoi puhelimitse lehdistötilaisuudessa.

"Haluan pyytää anteeksi kaikilta thaimaalaisille ja vainajan omaisille tekoani. Pyydän vilpittömästi anteeksi." Teerawat päätti.

Vesiputousalueella tehtiin tänä iltapäivänä Thaimaan lain vaatima rikos uudelleenesitys suurissa tapauksissa. Teerawat on edelleen vangittuna, ja hänen seuraava oikeudenkäyntinsä on huomenna maanantaina 9. elokuuta 2021.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.