Thaimaan golfkuningattaret keskittyvät uudelleen kiertueelle jäätyään paitsi olympiamitaleista

7: Thaimaan golftähdet Patty Tavatanakit ja Ariya Jutanugarn toivovat pääsevänsä elpymään ammattilaisuransa surkeiden suoritusten jälkeen Kasumigaseki Country Clubilla lauantaina päättyneessä olympialaisten TOKYO 2021 naisten golfkilpailussa.

Maailmanlistalla sijalla 13, 21-vuotias Patty kirjautui 68:lla, yhteensä 5 alle par 279, 12 laukausta jäljessä kultamitalisti Nelly Kordaa, yhdysvaltalaista yhteistä 23. sijaa. Sillä välin Ariya kompastui viimeisen kierroksen 72:een, jolloin hän sijoittui 43. sijalle 1-par 285:llä.

Thaimaan on sen vuoksi odotettava vuoden 2024 olympialaisiin asti, jotta se saa uuden laukauksen ensimmäiseen olympiamitaliinsa golfista. Kuningaskunnan paras tulos olympiagolfissa on edelleen Kiradech Aphibarnratin viides sija miesten yksilökilpailussa 2016 Rion kisoissa, jossa golf palasi yli vuosisadan jälkeen.

Sekä Patty että Ariya joutuvat jättämään olympiakokemuksensa nopeasti taakseen ja keskittymään seuraavaan turnaukseensa, joka on Women's Scottish Open, LPGA-Ladies European yhteistuomitsema tapahtuma, joka alkaa 12. elokuuta.

"Antaisin itselleni kuusi pistettä kymmenestä tämän viikon suorituksestani. Huomasin, että olin aluksi hieman hidas, koska en ollut kilpaillut neljään edelliseen viikkoon. Olen oppinut läksyn", sanoi Thaimaan No 10 Patty.

"Yritän säilyttää tasoni loppukauden ja toivon voivani voittaa Vuoden tulokkaan tittelin", lisäsi ANA Inspiration -mestari.

Ariya kertoi nauttineensa vaihtelevista onnitteluista tähän mennessä tänä vuonna ja voittanut kaksi titteliä tällä kaudella, mutta hän ei esiintynyt parhaimmillaan olympialaisissa.

"Minulla oli huono avauskierros (lyönti 77), enkä tuntunut koskaan löytävän vauhtiani sen jälkeen. Paras golfini ei tullut olympiaviikolla. Se ei ollut hyvä viikko minulle ollenkaan", sanoi 25-vuotias entinen maailman ykkönen.

"Kaikki ei kuitenkaan voi mennä haluamallamme tavalla. Minun täytyy vaalia hyviä muistoja ja mennä eteenpäin", hän lisäsi.

Samaan aikaan japanilainen toivo Mone Inami oli tasatilanteessa 16 alle par 268:n entisen maailmanlistan ykkössijan Lydia Ko:n kanssa, mutta voitti Kiwin pudotuspeleissä voittaakseen hopeaa pelastamalla parin 1. päivänä. Ko voitti pronssin ohitettuaan par putin.

Median lehdistökeskuksen lehdistötiedote TOKYO 2020 -olympialaisista

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/