Nok Air ja Thai Lion Air pidättäytyvät väliaikaisesti palkkojen maksamisesta työntekijöilleen kotimaan lentojen keskeytysten vuoksi valtakunnallisesti

Kansallinen -

Kaksi halpalentoyhtiötä, Nok Air ja Thai Lion Air, ovat väliaikaisesti pidättäytyneet maksamasta työntekijöilleen palkkoja sen jälkeen, kun kaikki lennot on keskeytetty sulkutoimenpiteen vuoksi 29 maakunnassa valtakunnallisesti.

Nok Airin toimitusjohtaja Wutthiphum Jurangkool paljasti eilen 5. elokuuta lehdistölle, että lentoyhtiön on ilmoitettava kaikkien lentojen tilapäisestä keskeyttämisestä ja työntekijöiden on keskeytettävä väliaikaisesti työnsä 3. elokuuta alkaen, koska CCSA on äskettäin laajentanut osittaista sulkutilaa. ja valvonta-alueita tarpeettoman matkustamisen rajoittamiseksi.

Yhtiö on myös lopettanut palkkojen maksamisen tiistaina, jotta työntekijät pääsisivät Thaimaan sosiaaliturvan pykälän 33 mukaisiin valtion taloudellisiin korjausehtoihin. Toivottavasti Nok Air palaisi töihin ja maksaisi työntekijöille palkat normaalisti syyskuuhun mennessä, jos Covid-19-tilanne parantuisi.

Samanlaisen ilmoituksen on tehnyt myös Thai Lion Air. Lentoyhtiö on määrännyt kaikki työntekijät lopettamaan kokonaan työskentelyn ilman palkanlaskentaa ja alentanut yhtiön kustannuksia ilmoitettuaan lentojen väliaikaisesta keskeytyksestä 21. alkaen kotimaan lentokiellon vuoksi tummanpunaisen vyöhykkeen alueilla. Sen työntekijät saisivat silloin valtiolta korvausta sosiaaliturvalain 33 §:n mukaisesti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.